avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

carte de munca

am o mare nelamurire si poate ma ajutati cu un sfat:

Lucrez din 2010 la o firma si postul meu tocmai ce a fost restructurat...
Vreau sa stiu cum pot demonstra unui nou angajator,, vechimea mea in munca, joburile pe care le-am prestat pana acum(aprox 10 ani, firme si pozitii diferite), avand in vedere ca eu nu mi-am primit cartea de munca la inceputul lui 2011 si se pare ca a "fost pierduta" in mod convenabil de actualul angajator....adica, el sustine ca mi-ar fi dat-o dar e o minciuna sfruntata si nu am semnat niciun proces verbal de predare primire.
multumesc, apreciez orice sfat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:11, 30 Ianuarie 2013
Dar sigur e pierduta? Poate e la scanata la Casa de Pensii. Inca mai sunt vreo 15000 de carnete de munca la CAS Bucuresti. Si la ITM mai sunt, iar acum multe din cele pe care inspectorii nu le gaseau au inceput sa apara...
Situatia expusa de dvs este valabila pentru Bucuresti , nu si pentru alte judete.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca mioarapetre mioarapetre in perioada oct 2008-dec 2009 am lucrat ca si agent comercial la o firma de distributie in Bucuresti. La incetarea activitatii am solicitat cartea de munca si ... (vezi toată discuția)
Carnet munca ne-creat de catre angajator. emiliapana emiliapana Buna ziua, Lucrez din 2007, acesta fiind primul meu job. Angajatorul mi-a comunicat recent ca nu a intocmit un carnet de munca pe numele meu. Este corect? ... (vezi toată discuția)
Se desfiinteaza itm? adela05 adela05 Daca se desfiinteaza ITM cu o sa demonstram vechimea si salariul avut?? (vezi toată discuția)