BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am trimis-o la ANAF dar n-am mai primit raspuns.nu pot completa formularul 150 sau trebuie sa merg cu toate actele la ANAF? va multumesc si astept raspuns
Eram aproape sigura. :)
Deci, intrati de pe Internet Explorer si veti gasi in stanga meniul de la Declaratii electronice si rubrica de Inregistrare certificate....
Doamna, eu folosesc acum aceeasi adresa de mail ( a asociatiei) si acelasi certificat de semnatura electronica pentru asociatia noastra si inca 3 asociatii diferite, da, cu imputernicire normala. Cand am inceput aceasta mareata activitate am mai transmis, cred ca vre-o 3-4 luni pentru inca 3 as. prop., in aceleasi conditii - de buna seama benevol, fara percepera vreunui comision - doar ma stiti. Intre timp o parte dintre asociatii si-au procurat propriile certificate si acum am ramas cu cele 4 cum va spuneam. Si poate ca ati aflat, acum se pot transmite cu semnatura digitala, aproape orice fel de declaratie fiscala - dar asta este alta poveste. Deci se merge la ANAF-ul local, vedeti daca vor notariala sau nu si dati-ii bataie cu un singur certificat. Sau poate cineva de-acolo are vre-un interes sa va spuna ca nu se poate... V-am mai spus, in orice localitate cat de cat, exista una sau mai multe firme (chiar isi fac reclama) care fac serviciul de trimitere electronica a declaratiilor, probabil ca se fac diligentele respective in legatura cu imputernicirea care poate fi chiar notariala - si care ar fi problema, un contract de prestari servicii si bineinteles un comision cam de 50 lei / declaratie - asa stiam eu.
Este adevarat ca fiecare CIF pentru care se transmite are aprobarea ANAF-ului, dar odata "intrate/aprobate", nu mai sunt probleme. Seriozitate sa fie din toate partile.
Succes!
Da, s-ar putea sa aveti dreptate, adica daca ati lucrat asa, aveti dreptate.
Mie mi s-a intamplat ceva urat de tot anul trecut, dar e adevarat ca reinnoiam un certificat pentru alta persoana (care nu stie sa lucreze cu calculatorul, dar are certificatul asociatiei) si dadusem aceeasi adresa pe care o aveam eu pe certificatul meu.
Ei bine,mi-a incurcat lucrurile atat de tare ANAF incat am zis ca nu o mai scot la capat sa obtin validarea cerificatului pentru omul acela. A trebuit sa fac alta adresa email, sa trimit din nou formularul de confirmare, sa-l primesc cu acelasi email vechi, l-am trimis pe portal, iar nu mi l-a primit....iar inapoi la firma...si tot asa....de ma derutasera de tot....am purtat o corespondenta asidua cu adminul de la portalul ANAF, dar greu de tot ca aia raspund greu.