avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FORMULARUL 150
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FORMULARUL 150

BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am trimis-o la ANAF dar n-am mai primit raspuns.nu pot completa formularul 150 sau trebuie sa merg cu toate actele la ANAF? va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: auroradobrin , utilizator 10:44, 19 Februarie 2013
V-am intrebat pe ce browser, nu pe ce site.
Sunteti pe Chrome, pe Modzilla, pe Internet Explorer?
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
elga50, moderator
scuze .... sunt pe chrome
Eram aproape sigura. :)
Deci, intrati de pe Internet Explorer si veti gasi in stanga meniul de la Declaratii electronice si rubrica de Inregistrare certificate....
Doamna, eu folosesc acum aceeasi adresa de mail ( a asociatiei) si acelasi certificat de semnatura electronica pentru asociatia noastra si inca 3 asociatii diferite, da, cu imputernicire normala. Cand am inceput aceasta mareata activitate am mai transmis, cred ca vre-o 3-4 luni pentru inca 3 as. prop., in aceleasi conditii - de buna seama benevol, fara percepera vreunui comision - doar ma stiti. Intre timp o parte dintre asociatii si-au procurat propriile certificate si acum am ramas cu cele 4 cum va spuneam. Si poate ca ati aflat, acum se pot transmite cu semnatura digitala, aproape orice fel de declaratie fiscala - dar asta este alta poveste. Deci se merge la ANAF-ul local, vedeti daca vor notariala sau nu si dati-ii bataie cu un singur certificat. Sau poate cineva de-acolo are vre-un interes sa va spuna ca nu se poate... V-am mai spus, in orice localitate cat de cat, exista una sau mai multe firme (chiar isi fac reclama) care fac serviciul de trimitere electronica a declaratiilor, probabil ca se fac diligentele respective in legatura cu imputernicirea care poate fi chiar notariala - si care ar fi problema, un contract de prestari servicii si bineinteles un comision cam de 50 lei / declaratie - asa stiam eu.
Este adevarat ca fiecare CIF pentru care se transmite are aprobarea ANAF-ului, dar odata "intrate/aprobate", nu mai sunt probleme. Seriozitate sa fie din toate partile.
Succes!
Da, s-ar putea sa aveti dreptate, adica daca ati lucrat asa, aveti dreptate.

Mie mi s-a intamplat ceva urat de tot anul trecut, dar e adevarat ca reinnoiam un certificat pentru alta persoana (care nu stie sa lucreze cu calculatorul, dar are certificatul asociatiei) si dadusem aceeasi adresa pe care o aveam eu pe certificatul meu.
Ei bine,mi-a incurcat lucrurile atat de tare ANAF incat am zis ca nu o mai scot la capat sa obtin validarea cerificatului pentru omul acela. A trebuit sa fac alta adresa email, sa trimit din nou formularul de confirmare, sa-l primesc cu acelasi email vechi, l-am trimis pe portal, iar nu mi l-a primit....iar inapoi la firma...si tot asa....de ma derutasera de tot....am purtat o corespondenta asidua cu adminul de la portalul ANAF, dar greu de tot ca aia raspund greu.

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)