avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... FORMULARUL 150
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

FORMULARUL 150

BUNA ZIUA ,am semnatura electronica pt 2 asociatii si as dori si pt a 3 ,cum fac sa obtin .mentionez ca am trimis la firma pt accept am primit-o semnata ,am trimis-o la ANAF dar n-am mai primit raspuns.nu pot completa formularul 150 sau trebuie sa merg cu toate actele la ANAF? va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: auroradobrin , utilizator 10:44, 19 Februarie 2013
Da, lucrurile trebuiesc facute bine, cu atentie de la inceput. Sigur, este mai greu pana ne obisnuim. Si eu am avut oarece probleme, mai ales la reinnoire, dar am banuit calculatorul care-i cam ca si mine... Chiar astazi s-a blocat de nu mai stiam cum sa-l pun in parametri. Am vorbit cu un meserias sa-l mai upgradeze, chiar am de gand sa-i cumpar si o licenta de antivirus (romaneasca desigur), sa-i mai atasam ceva memorie RAM. Ma rog, s-ar putea chiar sa ne procuram un altul ca si-asa avem nevoie sa facem activitatea de casierie direct din program. Este mult mai comod, evidentele si registrul de casa se scot fara nici-o problema, fara greseli, deh, ca dupa calculator.
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2013
Adam Grecu, utilizator
De fapt ANAF a fost de vina in toata aceasta tarasenie, pentru ca initial, in primul an, cand am inregistrat ambele semnaturi, pe amandoua certificatele era o aceeasi adresa email. Mi-au fost primite ambele in baza de date si am semnat un an de zile cu ambele, fiecare pentru asociatia lui.
La reinnoire, cu o luna diferenta intre ele, pe primul certificat mi l-a primit fara probleme, la al doilea insa n-a mai vrut si am stat sa astept confirmarea vreo saptamana.
Cand am vazut ca nu se intampla nimic, am inceput sa ma agit si, in final, dupa multe aventuri cu dus-intors, am inteles exact, pentru ca nimeni nu imi spunea care e hiba de nu puteam reinnoi al doilea cerificat, cand mi-a insirat conditiile de reinnoire, m-am prins ca trebuie o alta adresa de email.
In fine... Am facut ce trebuia si am intrebat atunci daca am inteles bine chestiunea cu adresele de email diferite. Da, toata lumea, la ANAF, la firma de certificate, s-a luminat si mi-au zis, da, sigur, fiecare certificat cu adresa lui, de parca n-ar fi trebuit sa-mi spuna de la bun inceput....#-o

Chestia urata e ca nici in clipa de fata nu au reglat chestiunea acolo unde vreau sa vad dosarul fiscal. Efectiv intru pe conturi dar nu gasesc nimic, ca si cum cele doua asociatii n-ar exista. Am scris la adminul ANAF. Tacere totala.
Va multumesc din suflet pentru ajutor ! Sper sa reusesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire semnatura electronica OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE Buna ziua, In momentul reinnoirii semnaturii electronice este necesara si crearea, respectiv inregistrarea unei noi adrese de email? Am depus astazi pe ... (vezi toată discuția)
Obligatiile fiscale ale asociatiilor de proprietari catre stat elga50 elga50 Cititi acest articol aparut in data de 13.07.2012 pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Daca o societate poate avea doua semnaturi electronice, pe doua calculatoare, pentru depunerea declaratiilor la ANAF. (vezi toată discuția)