@elga50
- Sunt din Bucuresti, sectorul 1;
- Sunt proprietar a vreo 20 m.p. din terenul de sub bloc, cu titlu de proprietate, asa cum am afirmat. A fost o actiune demarata la cererea primarului de sector. Am un apartament de 3 camere;
- impozitul pe teren (cei 20,..m.p.) este separat de impozitul pe imobil, este rand separat.
Nu stiu daca vom putea vreodata sa ne folosim de acest teren; subsolul la noi este tehnic, tevile sunt pozitionate cam pe la 1,5 m inaltime, incat este loc numai pentru interventii la instalatii. Nici nu avem toti acces ori de cate ori am dori, ci numai in caz de probleme, pentru oprirea apei, dar si atunci cu cineva din asociatie care se pricepe cumva. Si asta nu e rau, pt. ca se mentine curat si in siguranta.
Daca spatiul este mic este un chin sa te folosesti de boxe. Dupa ce ca spatiul este mic, mai trebuie ca accesul la instalatii sa nu fie ingradit sub nici o forma. Deci depozitarea de obiecte personale este o problema generala,chiar daca culoarele si boxele din anumite blocuri sunt mai mari ,fiindca incet,incet oamenii tot aduna obiecte si le depoziteaza si la un moment dat tot se ajunge ca accesul la tevi sa se faca greu,pentru ca ce zice romanu': las' ca nu se aprinde nimic aici,sau nu se darama blocu sa trebuiasca mai stiu eu ce interventii. Dar cine poate folosi boxele este un lucru bun fiindca este un spatiu unde mai poti sa-ti tii diverse lucruri de care sa te folosesti cand vrei fiindca in general noi locuim in spatii mici. Va salut !
Boxele sunt acele locuri in care aduni o multime de lucruri pe care nu le vei mai folosi niciodata si in care spatii trebuie sa faci ordine macar la 10 ani o data...:)
@raser
Smecher primarul dv.!
A mers pe ideea ca romanul cu un simt mult prea dezvoltat al proprietatii o sa se repeada sa dea banii pe ceva absolut inutil. Ganditi-va ca toate milioanele de proprietari din blocuri stau bine merci in locuintele lor fara sa ii dea cineva afara din case si n-au mai dat bani pe o proprietate inutila si nici nu platesc impozit anual de pomana pe aceasta bucatica pe care nu i-o va trage nimeni de sub el niciodata chiar daca nu e a lui.
Mirosul urat din subsoluri,chiar daca acestea aparent sun curate este dat vechiturile tinute acolo ani de zile care putrezesc sau se degradeaza incontinuu. Eu asi impune prin lege scoaterea obiectelor vechi chiar mai repede de 10 ani , fiindca bun simt nu exista.