avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Introducere telefoane in penitenciar - consecinte
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Introducere telefoane in penitenciar - consecinte

Acum 2 luni am fost la vizita la un prieten la penitenciarul rahova si la pachet mi-au gasit 2 telefoane in talpa la adidasi. M-au luat la sectie am dat declaratie ca nu stiam ca telefoanele se aflau acolo. si acum cateva zile mia venit o citatie sa ma prezint la sectia de politie. am fost mau intrebat daca imi schimb declaratia am spus ca nu, ca sunt nevinovat dar ca regret ce sa intamplat. si mi sa spus ca o sa inceapa urmarirea penala. ce as putea patii, sau daca e caz de puscarie cum as putea scapa. cu respec
Cel mai recent răspuns: cristicalin , utilizator 18:52, 19 Martie 2013
doberv a scris:


sa incercati din nou sa introduceti telefoane si a doua oara nu cred ca veti mai scapa.



Daca se va da o lege in care fiecare detinut are dreptul sa aiba telefoane personale si-n inchisoare,atunci poate sa introduca oricine de nr.....ori fara frica.
:D
O sa se voteze si aceasta lege cu timpul......a se respecta DREPTURILE OMULUI,adica fiecare om are dreptul de a avea un telefon ca sa comunice cu cei de afara. :yes:
deci trebuie sa imi iau un avocat
Domnule, daca nu stiati de telefoane, cooperati cu Politia si spuneti-le tot ce stiti. Daca nu cunoasteti pe cel care a trimis pachetul, macar cunoasteti pe cel prin care ati primit pachetul, iar Politia poate sa-l intrebe pe el cine i-a dat pachetul. Chiar asa, din neant, vine un necunoscut si zice "Du-te la inchisoare cu un pachet pentru un alt necunoscut" nu e credibil.
Ultima modificare: Joi, 7 Martie 2013
tgeorgescu, utilizator
Este greu de crezut dar se poate sa spuna adevarul.
Prin ancheta sa poate sa se stabileasca sau nu adevarul...
Insa daca nu au alt suspect vor trage pe el ca asa se intampla...indiferent daca este sau nu vinovat...
Deci : tu ai vrut sa faci un serviciu cuiva, sa duci un pachet la penitenciar. Nu ti-a adus pachetul cunostinta ta ci un oarecare pe care nu l-ai mai vazut nici pana atunci, nici de atunci incoace. Despre ce era in pachet habar nu ai avut. Ca trebuie sa fii tampit ca sa crezi aceasta poveste, e normal ! Ca politistii nu o cred, iar e normal ! DAR... daca esti smecher adevarat si nu tanc si poti sa tii de povestea asta pana la capat, scapi ! Personal cred ca te vei turna singur, nu-mi pari smecher... un smecher nu putea veni cu o asa poveste #-o

Alte discuții în legătură

Inselaciune miragee miragee In cursul anului 2011 impreuna cu niste prieteni am facut prostia sa \"tragem tepe\" pe okazii.Totul a inceput cu o datorie pe care o aveam la un baiat si nu ... (vezi toată discuția)
Furt telefon - consecinte emyliano emyliano acum vreo 3 sapt intro discoteca am furat un telefon ...lam confundat cu al meu dar dupa ce am vazut ca lam luat aceia plecase ...si nu lam mai dat inapoi azi ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar claudia123 claudia123 Buna ziua, Am un prieten care a fost condamnat la inchisoare acum 23 de ani, si a ispasit pedeapsa a lucrat pana in prezent, nu a mai fost certat cu legea. ... (vezi toată discuția)