avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere in Baroul traditional sau Baroul Bota ? ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere in Baroul traditional sau Baroul Bota ? Diferente ? Avantaje ?

Poate cineva sa explice care sunt diferentele dintre cele doua barouri ?
Functioneaza in paralel ?
Care sunt avantajele si dezavantajele inscrierii in unul din Barouri ?
De ce sa nu-l aleg pe celalalt ?
In ce localitati sunt constituite Barourile Bota ?
Profeseaza fara probleme acestia ? In ce localitati ?
de cativa ani ma bate si pe mine gandul sa imi deschid judecatorie particulara, sau mai bine o uniune a notarilor paralela cu cea actuala. si apoi sa fuzionez B-). cine se asociaza cu mine? punem taxe de timbru mai avantajoase decat cele traditionale. daca stam sa transpunem aceeasi chestiune, hai nu la judecatori ca pare prea gogonata, dar sa zicem la notari, ar merge cineva la un astfel de notar sa-i faca un act de vanzare-cumparare? ma indoiesc ca ar risca.
Tare de tot - Judecatorie particulara =D>=D>=D>=D>=D>
TRUFIN MARIANA a scris:

Tare de tot - Judecatorie particulara =D>=D>=D>=D>=D>

ce vi se pare ciudat? au tiganii, si s-au judecat chiar in sediul Politiei (Caracal sau Slatina, parca) cu politistii mediind cand si cand in timpuol "procesului..." #-o
Da, am vazut si eu si am ramas........ Noua ce ne mai ramane?
Caracal,sigur.
Iar in privinta Judecatoriei particulare ,ipotetic vorbind -magistrati unul si unul si cu toata "bucataria pusa la punct "cred ca solutiile ar fi cele conform legii.
Acum cele de "stat"sunt in greva,deci fara concurenta...Vai de noi...:closedtopic:

Alte discuții în legătură

Avocat traditional vs. avocat unbr 2004 Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Faur Ionela-Carmen- Cabinet de Avocat Daca esti proaspat absolvent de facultate stai si te intrebi unde sa te inscrii : in baroul traditional care nu are acte de infiintare , sau in baroul legal ... (vezi toată discuția)
Barouri marciuc marciuc ce parere aveti despre unbr-unbr traditional? (vezi toată discuția)
Unbr: florea sau bota ? sau amandoua!? Costi BIOLAN Costi BIOLAN Apelez la bun simt si dialog civilizat. Sunt proaspat absolvent de Drept si doresc sa urmez o cariera in Avocatura. Desi in facultate nu ni s-a spus nimic, ... (vezi toată discuția)