Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: 08.03.2013 - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un bilețel prin care mi se spunea sa vin în data de 12.03.2013 pentru rezultat. 12.03.2013 - M-am prezentat din nou la Finanțe și am primit calculul taxei în cuantum de 1003 RON, pe care am plătit-o în aceeași zi la Trezorerie. 13.03.2013 - M-am dus la Politie pentru a depune actele pentru înmatriculare, unde am fost refuzat pe motiv ca nu mai sunt bonuri de ordine. 14.03.2013 - M-am trezit de dimineața și din nou la ora 8:35 nu mai sunt bonuri de ordine 15.03.2013 - M-am dus din nou la Politie, unde mi s-a spus ca dosarele care conțin taxa de poluare și nu timbrul de poluare, sunt refuzate, și mi s-a indicat sa ma duc din nou la Finanțe pentru a clarifica lucrurile. 15.03.2013 - Ma duc la Finanțe și sunt amânat pe Luni (18.03.2013), pana se primesc directivele 18.03.2013 - Din nou la finanțe, la o coada interminabila cu oameni în aceeași situație. Doamna de la ghișeu face eforturi supra omenești și ne servește pe toți. Rezultatul: Trebuie o calculare a timbrului de mediu cu rezultatele oferite în aceeași zi la ora 16:00. Timbru de mediu în cuantum de 1255 RON.
- Mi se da și un număr de telefon la care sa sun în cazul în care am plătit deja taxa de poluare pentru "echivalarea" chitanței, sau mi se oferă "soluția" de a plăti cei 1255 rămânând ca sa-mi "recuperez" ulterior banii de la stat. Numărul de telefon este disponibil de a fi sunat doar intre orele 12:00 și 16:00 19.03.2013 - Sun la numărul primit de la Finanțe, și mi se spune ca încă nu au o directiva despre cum se tratează cazul în care sunt eu, și sa revin cu un telefon în jurul orei 15:00.
Din ce am citit în presa (și poate greșesc), cei care au plătit deja taxa auto de poluare valabila pana în 15.03.2013, nu mai trebuie sa plătească și timbrul de mediu. Practic, nici cei de la finanțe , și nici politia nu știe ce trebuie făcut.
Aveți o sugestie cu ce as putea sa fac sa-mi înmatriculez și eu mașina, pentru a putea circula cu ea?
@observ. Eu am platit taxa pe 20 februarie si inmatriculat masina pe 25 februarie anul asta. Am platit vechea "taxa pe poluare". Eu daca vand masina, cumparatorul masinii mele nu va mai plati nimic, la inmatriculare ii voi oferi o hartie de la ANAF(nu chitanta!!) prin care se va atesta ca la masina mea taxa a fost platita si nu a fost recuperata :). Asadar nu se cere "doar timbru de mediu" ci se cere sa aiba oricare dintre taxele care au fost pana acum platite. Inclusiv o masina care are taxa platita in 2008 va putea fi inmatriculata fara plata timbrului.
E un mare abuz ca va pun sa platiti diferenta. Chiar daca nu ati inmatriculat masina in timp util dvs aveti taxa platita asa cum o are si unul din 2008 ba chiar si din 2007. Si nu se va cere nicio diferenta.
Din punctul nostru de vedere această dispoziţie contravine dispoziţiilor art. 15 alin. (2) din Constituţia României care stipulează „Legea dispune numai pentru viitor, cu excepţia legii penale sau contravenţionale mai favorabile.” respectiv art. 6 alin. (1) Cod civil „Legea civilă este aplicabil pentru viitor şi nu are putere retroactivă”
Art. 6 alin. (5) stipulează faptul că „Dispoziţiile legii noi se aplică tuturor actelor şi faptelor încheiate sau, după caz, produse ori săvârşite după intrarea sa în vigoare, precum şi situaţiilor juridice născute după intrarea sa în vigoare”. Art. 6 alin. (2) stipulează faptul că „Actele şi faptele juridice încheiate ori, după caz, săvârşite sau produse înainte de intrarea în vigoare a legii noi nu pot genera alte efecte juridice decât cele prevăzute de legea în vigoare la data încheierii sau, după caz, a săvârşirii ori producerii lor.”
Subscriu la punctul de vedere de mai sus, in sensul ca orice taxa sau timbru de mediu, aplicata masinilor inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007, e abuziva si ilegala.
Pentru masinile provenite din import (zona UE, din care Romania nu facea atunci parte) s-a platit la data respectiva taxa vamala, care a depasit ca valoare orice taxa auto sau timbru de mediu.
Cumparatorul, care a achizitionat o masina inainte de 1 ianuarie 2007, a achitat la data respectiva toate taxele legale si, prin urmare, a capatat un drept de dispozitie neingradita pe toata durata de utilizare a bunului cumparat, drept de dispozitie care NU poate fi incalcat de nicio taxa ulterioara, care sa impiedice revanzarea.
In asta consta principiul ca "legea ar trebui sa actioneze doar pentru viitor" fara sa afecteze prin costuri ascunse actele comerciale care deja au avut loc. Ori taxa auto pe care o tot vanturam de vreo 5 ani de zile, incalca grav dreptul consumatorului de a dispune de bunul pe care l-a achizitionat legal.
Ma refer strict la masinile inmatriculate inainte de 2007, pentru care s-a platit taxa vamala.... de restul cazurilor nu discut. Taxa poate fi legala pentru toate actele viitoare, respectiv la toate vanzarile, dupa data intrarii in vigoare a legii. Cine isi asuma taxa si plateste pretul are dreptul sa dispuna cum doreste de bunul achizionat dobandind totodata (cel putin teoretic) si dreptul de a fi protejat de viitoare abuzuri ale statului aflat in cautare de bani.
Nu putem spune ca legea este retroactva - se refera la inmatricularile care se fac incepand cu 15 martie. Doar modul de calcul al taxei tine seama de istoricul masini care se inmatriculeaza..
Problema este ca legea s-a tot schimbat, iar exceptiile de la taxare s-au schimbat si mai des. Problema devine si mai acuta cand regulile se schimba intre momentul in care ai cumprat masina si momentul inmatricularii (respectiv momentul la care se calculeaza taxa de plata)
In alta ordine de idei, pentru ca intr-un ost precedent am vazut taxa calculata de 3500 de Euro, intreb daca nu este mai rentabil sa schimbati motorizarea masinii cu un motor taxat mai putin. Macar intelegi ceva de banii dati
Nu este asa usor. In primul rand pe o masina nu se poate pune orice motor vrei. trebuie sa pui un motor care a fost pus de fabrica pe acea caroserie. Spre exemplu pe o dacia logan poti sa pui DOAR un motor care a fost pus pe dacia logan. sunt vreo 3-4 motoare care au fost puse. Si ce te faci daca toate motoarele au aceeasi norma de poluare? Nu castigi nimic :)
Daca tot am deschis subiectul in Germania posibil si in a;lte tari, autoritatea care se ocupa cu masinile de la ei (un fel de RAR al nostru) iti da posibilitatea ca dintr-o masina foarte poluanta sa o modifici sa ajunga o masina mai putin poluanta. Adica de la una euro2 sa o faci euro3 etc. Lucrul asta se face fara schimbarea motorului se schimba doar catalizatorul precum si alte cateva piese. La noi in tara astfel de modificari NU sunt recunoscute :)