avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Diferenta taxa poluare vs. taxa de timbru

Buna ziua.Eu am vandut masina si nu pot prezenta cartea masinii si talonul in original.Daca anexez numai copii dupa carte si talon plus copie si original dupa contract de vanzare cumparare am sanse sa-mi recuperez diferenta dintre taxa de poluare si cea de timbru?
Cel mai recent răspuns: Drujescu , utilizator 18:12, 22 Martie 2013
Va trebuie copii dupa:carte de identitate,talon,buletin,adeverinta de calcul si chitanta de plata a taxei.Mergeti cu toate aceste acte binenteles si cu originalele la ANAF si depuneti cerere de restituire a diferentei dintre taxa de poluare vs taxa de timbru.Daca nu mai aveti chitantele faceti o cerere la polite unde ati depus actele pt.inmatriculare sa va elibereze copii dupa dosar.
Mult succes!
Ultima modificare: Vineri, 22 Martie 2013
Drujescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa auto Kahlya Kahlya Buna seara. Daca am cumparat o Dacia Sandero in 2008 si am platit taxa auto (in jur de 1300 lei parca) as putea sa cer sa mi se restituie? Nu inteleg deloc cum ... (vezi toată discuția)
recuperare taxa de poluare la auto vandut !? adonis33 adonis33 Se mai poate recupera taxa de poluare la un autoturism pe care l-am vandut ? Am toate documentele masini in copie xerox .Singurul document care imi lipseste ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)