avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... TVA achizitie intracomunitara servicii
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

TVA achizitie intracomunitara servicii

Societatea a trimis la un curs in Italia 3 angajati. Firma din Italia a emis o facture pt. participare la curs fara TVA. Am verificat firma din Italia in VIES si nu este inregistrata cu cod valid de TVA. Ce regim fiscal are aceasta facture in Romania? Este operatiune scutita de TVA, se declara prin 390?
In decontul 300 se inscrie?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters283545 , utilizator 17:46, 23 Martie 2013
ca si principiu general sunt de acord cu dvs., dar in cazul serviciilor exceptate nu conteaza codul TVA vies.
Multumesc, xerxes.....!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii intracomunitare - declaratii lunare - confuzie la anaf ? ionut_2005ro ionut_2005ro Buna ziua, Sunt o persoana fizica autorizata inregistrata in registrul operatorilor intracomunitari si inregistrat in scopuri TVA. Sunt inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Achizitie italia mihaelatanasactb mihaelatanasactb Buna ziua, Firma din RO, platitoare de tva inscrisa in reg op intracomunitari cumpara din italia un cuptor,factura este fara tva iar cand am verif in vies sa ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara ASUL28 ASUL28 Buna seara, va rog sa ma ajutati si in aceasta problema: Srl din Romania cu cod valabil VIES, cumpara din Italia de la o societate la fel cu cod valabil VIES, ... (vezi toată discuția)