Buna ziua,
Pentru o masina de transport marfa de 2500kg al carui proprietar este o persoana fizica este necesara aceasta licenta?
Masina este folosita pentru aprovizionarea propriului magazin(societate cu raspundere limitata -S.R.L.)
Cum se aplica aceasta ordonanta transportatorilor(posesorilor) straini 2,4 - 3,5 t aflati pe teritoriul Romaniei ,trebuie sa-si ia si ei licenta....??cum...?? Daca da, ma intreb celelalte tari membre ale UE, vor inghiti asta?Noi oricum ne dam in cap singuri, c-asa suntem noi si de asta ne si aflam in coada plutonului, dar ei vor agrea aceasta prostie?Poate de la ei o fi vreo sansa de trezire, c-am inteles ca doar noi suntem singurii cu aceasta idee desteapta . Nu pricep cum pot lua nastere asemenea legi masochiste, iar noi oare nu avem nici o putere in a le contracara?
Transport marfa!
tuddyann
Salut!Detin o masina de 3,5 t.Vreau sa car marfa(legume) varului meu la piata! ce acte sunt necesare pentru a transporta corect fara a avea probleme cu ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport
geopop3
OUG 11/2013.............., nu inteleg!!! daca eu persoana fizica, detin o autoutilitara cu masa sub 3,5 tone, sunt obligat sa detin licenta de transport??
Nu ... (vezi toată discuția)