Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti care este procedura de recuperare a unor bani imprumutati. Banii au fost imprumutati in 2007 pt un an, dupa un an nu am primit banii inapoi am facut o hartie intre noi pe care mi-a semnat-o in care recunostea imprumutul si avea inca un an la dispozitie sa-mi dea banii, nu mi i-a dat iar dupa un an jumatate iar mi-a semnat o hartie ca-mi da banii intr-un an. Individul nu are proprietati, nu am ce sa execut la el. Il dau direct in judecata fara notificare cu data actuala sau sunt suficiente cele din urma cu jumatate de an. Va rog sa-mi spuneti care este modalitatea cea mai eficienta. Si cum as putea sa scot banii de la un individ care nu are proprietati...
Multumesc pt ajutor!
Doamna, sa fim seriosi. O sa spuna ca intentioneaza sa va restituie banii, dar nu are de unde.
Daca ar fi asta o infractiune, 90% din romani ar fi dupa gratii acum.
Daca nu lasati sa intervina prescriptia, insistati in executare, candva e posibil ca il veti prinde.. fie ca se va angaja, va cumpara vreun bun, va mosteni etc.
Mergeti intai la un executor cu ce acte aveti, poate ii e de ajuns pt o executare, poate va trimite in instanta.