Patrick_ a scris:
Așa cum știți acum, știați și atunci când ați acordat împrumutul că nu aveți nici o garanție a restituirii acelui împrumut. A fost pur și simplu voința D-voastră iar statul sau legea nu se poate opune voinței unei persoane.
Nu vreau în nici un fel să pun sare pe rană, dar poate trebuia să vă gândiți la copil și atunci când i-ați dat banii... :(
Nu aveam copii acum 6 ani. Problema este rezolvata in ceea ce priveste legislatia.
Dumneavoastra aveti dreptate conform legislatiei in vigoare. Problema mea este ca, pe langa cei care realmente nu au cum sa inapoieze banii luati pe moment dar fac ceva sa se revanseze, exista indivizi din astia care traiesc bine pe spatele altora in felul acesta pt ca nu le face nimeni nimic. Este doar vina fraierilor ca mine. Si suferinta si pedeapsa celor ca mine.
Chiar nu este inselatorie atat timp cat de 6 ani mi-a luat banii si nu mi i-a mai dat? Chiar si cand s-a angajat si mi-a scris ca imi da banii in cont din salariu? Isi aduna penalizarile, le trece pe hartie si promite solemn sub semnatura ca mi le plateste? Chiar crede cineva ca a trait cu aer atat timp? Face tot ce poate sa nu poata fi executat, ca multi altii.
Pe langa toate astea am dovezi clare ca bani are pt ca tocmai ce si-a achitat niste datorii la stat cam in valoare de 5000 de euro. Nu are bani, dar are!