Buna seara! ma adresez celor care au la cunostinta urmatoarea problema!
inregistrarile convorbirilor telefonice sunt considerate probe in instanta?Si ma refer aici la convorbiri inregistrate de pe telefonul meu mobil personal! Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
Buna seara! Stimate avocat Lascoschi va multumesc tare mult pt ajutor, se vede ca aveti multa experienta deoarece ati inteles perfect situatia! Va multumesc si trebuie sa recunosc faptul ca sunteti un avocat cu experienta. Asa s-a si intamplat,fetita a fost data disparuta de catre mine,deoarece nu o mai vazusem de 8 luni si nu stiam unde se afla,ulterior plangerii mele respectiva s-a intors de urgenta din strainatate prezentanduse cu minora la postul de politie,dar totodata declarand fals faptul ca ea nu ar fi parasit tara. Politia a inchis dosarul deoarece minora a fost adusa si vazuta de mine la politie(dupa 8 luni de cautari disperate) impreuna cu asistentii DGASPC, acestia de fiecare data au intocmit procese verbale de constatare la fata locului mentionanduse faptul ca minora nu este de gasit la domiciliu si nici la gradinita,iar mama minorei nu raspundea la telefon. Acum doresc sa fac dovada faptului ca minora a fost abandonata de catre mama sa la o familie straina in timp ce aceasta din urma a fost plecata din tara.Cum as putea dovedi acest lucru decat prin martori(vecinii) care au vazut si stiu totul,pt ca politia a crezuto pe cuvant pe respectiva fara sa faca vreun fel de cercetari cu privire la cele reclamate de mine.
Pe acest principiu inseamna ca nici scrisorile primite de la cel cu care m-as judeca nu ar putea fi folosiye ? Ar fi o violare a corespondentei sau a intimitatii?