.
Inregistrarile audio din dosarele penale nu pot certifica identitatea voce-persoana, in lipsa semnaturii electronice, si pot fi respinse ca probe de instante!
Nu va lasati amagiti ca e vorba de dosare penale !
Va multumesc tuturor pt raspunsuri in primul rand! Referitor la aceasta "semnatura electronica" ,,eu as dori sa va intreb urmatorul lucru: daca persoana de la celalalt capat al firului cunoaste aspecte si dezvaluie anumite eu stiu,,detalii personale pe durata convorbirii nu este destul de suficient,,tinand cont si de faptul ca se poate demonstra cu tel.mobil faptul ca acea convorbire a avut loc,si binenteles se poate si verifica la operatorul de telefonie mobila acest lucru,,in plus exista accentul inconfundabil al acelei persoane cat si vocea copilului meu minor care ma striga, tati meu!! In ceea ce priveste martorii,acestia sunt deacord sa depuna si marturie in fata instantei referitor la cele afirmate initial telefonic.
Voi folosi ca si proba in instanta doar convorbirile cu partea adversa care mi-au fost deja acceptate de judecator,