avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creanta de catre banca dupa cesionarea ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creanta de catre banca dupa cesionarea creantei

Se poate ca banca dupa ce a externalizat creditul, sa poata recupera creanta si sa ceara in instanta incuviintare pt executare silita a debitorului? Dupa cate stiu eu, dupa ce banca a vandut contractul de credit chiar si propriilor firme de recuperare care apartin tot bancii, nu pot sa recupereze contractele de credit vandute si sa execute silit debitorul in continuare.
Cel mai recent răspuns: elenisa , utilizator 18:43, 17 Aprilie 2013
A afisat-o executorul pe usa. pv-ul de afisare reprezinta dovada de comunicare.
Ce inseamna pv-ul?
proces verbal
Daca e un simplu proces verbal pe care banca si-l face singura, banca il semneaza, atunci ce greutate prezinta in instanta? Banca e crezuta pe cuvant si atat? Intr-o alta ordine de idei, exista vreo lege in Romania sau in spatiul Uniunii Europene referitoare la subprime?
Nu doamna, e un act de executare facut de executorl bancar sau judecatoresc iar legea ii da valoarea unui act de autoritate publica, de bucura de o prezumtie relativa de legalitata. Nu stiu ce mijloc de proba ati putea administra ca sa ii rasturnati creditorului aceasta dovada.
Ultima modificare: Joi, 4 Aprilie 2013
ContSters214341, utilizator

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Cesionare contract bancar dupa inceperea executarii silite KmMihai KmMihai Buna ziua . Va rog mult ajutati-ma , efectiv nu stiu ce sa fac . In anul 2006 am facut un credit bancar ptr nevoi personale am platit ratele cativa ani pana am ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)