avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRLD obiect de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRLD obiect de activitate

Buna ziua,
Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711?
Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea srld daca ai producţie sau comercializare de armament, muniţii,
explozibili, tutun, alcool,etc.
multumesc
Cel mai recent răspuns: mariusctc , utilizator 22:09, 19 Martie 2015
Buna ziua

Si eu am o problema de acest gen detin un SRL-D si vreau sa imi deschid un restaurant cu bar , am codul caen 5610 Restaurante .
Am intrebat la registrul comertului daca pot vinde bauturi alcolice specificand ca detin o firma SRL-D au spus ca DA este totul in regula , Discutand cu contabilul meu acesta imi spune ca nu se poate , ca pot vinde bauturi doar aferente mancarurilor . Dar voi avea si clienti care nu vor dorii sa manance,
Din ceea ce m`am informat pana acum singura obtiune ar fii sa schimb firma din SRL-D in SRL , are cineva idee daca mai exista vreo obtiune ?
Precizez ca nu voi aplica pentru fonduri pe acest punct de lucru.
Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Septembrie 2013
snowy, utilizator
si daca s-ar folosi aceste coduri as putea comercializa tutun si alcool ...???(chiar daca se specifica ca nu se acorda pt astfel de srl-d?)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d pe cod caen 4711? razvanstroe razvanstroe Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea situatie. Am fost azi la ONRC sa-mi deschis un srl-d (minimarket in zona rurala) si dupa cateva ... (vezi toată discuția)
Magazin vanzare bomboane, dulciuri, ciocolata steluta79 steluta79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in ce cod caen s-ar incadra comercializarea bomboanelor, dulciurilor, caramelelor si a ciocolatei + cea, cafea + ... (vezi toată discuția)