avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Montare camera de supraveghere masina si imobil - ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Montare camera de supraveghere masina si imobil - legalitate

am montat camere in uscatorie ca mereu imi spargea uscatoria am pus pe masina ca mia furat din ia problema e ca leam montat eu si nu am avut o firma care sa le monteze si acuma ma ameninta sa ma dea in judecata ca filmez zone publice ce pot sa fac sa scap a si uscatoria acum a devenit si birou de administratie
Cel mai recent răspuns: maiaB , utilizator 21:30, 12 Iunie 2013
Alexandru2 a scris:

am montat camere in uscatorie ca mereu imi spargea uscatoria am pus pe masina ca mia furat din ia problema e ca leam montat eu si nu am avut o firma care sa le monteze si acuma ma ameninta sa ma dea in judecata ca filmez zone publice ce pot sa fac sa scap a si uscatoria acum a devenit si birou de administratie


Sa consultati mai multi avocati ar insemna sa ii platiti pentru ca daca va dau consultatii gratis eu sunt de parere ca ar fi mai bine sa renuntati la consultanta.
Consultatia juridica pentru a fi de calitate superioara trebuie platita.Daca veti intelege acest aspect veti avea sanse in viitor cand va veti alege un avocat care sa va ofere consultanta juridica serioasa si nu sa fie preocupat sa va ia procesul pentru ca bani pe consultatie oricum nu va lua.In alti termeni, plata consultatiei juridice garanteaza corectitudinea informatiei juridice, tot asa cum neplata consultatiei tenteaza avocatul sa ia procesul oricum dar...sa il ia...

In varianta expusa de Liliana depinde doar de nervii avocatului felul in care va va convinge.
Adica tot ceea ce a recomandat Liliana 11 este valabil doar sub conditia platii.Adica sa platiti 5 avocati.

Referitor uscatorie, daca in prezent se afla administratia acolo nu mai exista dreptul de a filma.

Cu privire la montarea camerei pe autoturism situatia depinde de scopul just al montarii camerei video.
Filmarea poate ajuta si in caz de accident rutier, astfel ca, de principiu, montarea unei camere de luat vederi nu este contrara legii deoarece constituie un mod de aparare.
Ultima modificare: Duminică, 7 Aprilie 2013
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Consider ca nu veti fi dat in judecata, ci doar ati fost terorizat sentimental. Astfel nu veti mai trebui sa platiti 5 avocati, . Mai mult au incercat sa va sperie. V-ati speriat? O sa vedem....



Graba la avocat strica treaba.
Am si eu o intrebare: sa inteleg ca daca as instala eu insumi alarma la casa in care locuiesc sau in autoturism, cumparand un sistem de alarma comercializat, incalc legea? Dupa aceasta teorie, si daca instalez un sistem de inregistrare pe calculator, lasand calculatorul pornit si camera video incorporata activata, hotul ar putea sa ma dea in judecata ca i-am incalcat intimitatea? Iar Politia, daca ma duc cu inregistrarea fetei hotului, ma va baga pe mine in puscarie pentru incalcarea legii in loc sa inchida hotul?
Daca e asa, cred ca devine o paranoia in masa - lege votata de alesii nostri, care exprima dorinta poporului, nu-i asa?
Atata timp cat nu sunteti chemat in judecata eu zic sa nu va faceti probleme.

Din ce spuneti rezulta ca nu ati fost chemat in judecata.

Alte discuții în legătură

Supraveghere video, intrare in legalitate Eduard1 Eduard1 Buna ziua. As dorii daca ma puteti ajuta cu un model declaratie de acord . Locuiesc la casa ( sunt proprietar) si din cauza ca sunt plecat mai tot ... (vezi toată discuția)
Montare camera supraveghere curte Mariana Rosca Mariana Rosca Buna ziua. In urma unor evenimente nefericite de care am avut parte( intrat si furat din curte), dorim sa instalam cateva camere de supraveghere in curte, ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere video rada_gaby rada_gaby E legal sa imi pun o camera la curtea mea, sa imi filmeze spatele casei, doar proprietatea mea, nu spre vecini sau spre drumul public, pot sa chem o persoana ... (vezi toată discuția)