avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AMENINTARE CONCEDIERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AMENINTARE CONCEDIERE

Buna seara ,
Lucrez la o firma particulara din orasul PLOIESTI . Sunt angajat de 6 luni de cand s-a deschis acest magazin . La inceput a venit foarte multa marfa care a fost luata in primire pe baza facturilor , de angajatii de la vremea respectiva si de catre alti angajati ai aceleiasi firme dar din alte puncte de lucru.Marfa a fost introdusa in sistem de mai multe persoane . Intr-e timp au mai plecat din angajatii initiali , a mai fost angajat alt personal . Precizez ca de acum 6 luni pana acum o saptamana nu a fost efectuat nici un inventar . Lunar ni se opreste o garantie . In urma inventarului s-au constatat lipsuri considerabile in gestiune . Nici un angajat nu a semnat pentru gestiunea initiala a magazinului . Acum toti angajatii acestui punct de lucru au fost trimisi obligatoriu in concediu de odihna cu justificarea unei anchete disciplinare interne si suntem amenintati cu concedierea . Acest magazin nu are nici un fel de protectie , respectiv camere video , alarme , paza . Se poate face vre-o imputare angajatilor acestui magazin si concedierea ? din punct de vedere legal ? Precizez ca gestiunea este comuna .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 28 Mai 2013
As vrea sa mai stiu care este rolul mediatorului in cazul meu . ( vreau sa contest in instanta decizia de desfacere disciplinara a contractului de munca ) , . pot sa ma duc direct la tribunal si sa depun aceasta contestatie sau am nevoie de mediator ? ( am inteles ca ar fi o noua lege )
Ideea este ca puteti apela la un mediator , dar va puteti adresa direct si instantei de judecata ...
Astazi am vorbit cu restul colegilor care sunt in aceiasi situatie ca si mine si ei au fost sfatuiti de o persoana " BINEVOITOARE " sa apeleze la un mediator pentru ca s-ar putea sa fie respinsa actiunea la tribunal si automat ar trece termenul de 30 de zile in care se poate face contestatia.. Eu nu cred acest lucru , ca instanta ar respinge actiunea de contestare a deciziei . Ma puteti ajuta cu un sfat ?
NU se va respinge actiunea de catre instanta pentru acest motiv ... insa trebuie s-o depuneti inainte de a expira termenul de 30 de zile ... Medierea nu este obligatorie pentru parti.

Potrivit art. III din OUG 4/2013, dispozitiile art. 2 alin. (12) din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la sanctiunea inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata, se aplica numai proceselor incepute dupa data de 1 august 2013.
Am facut un memoriu , la sfarsit am solicitat ce mi-ati spus anterior si am anexat copii de pe :
-contractul de munca
-contractul de garantie
-fisa postului
-decizia de concediere
Am trimis toate aceste acte la JUDECATORIA PLOIESTI prin posta ,cu confirmare de primire .
Am procedat corect ?
Ultima modificare: Joi, 18 Aprilie 2013
davidescucostel, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)