Buna seara ,
Lucrez la o firma particulara din orasul PLOIESTI . Sunt angajat de 6 luni de cand s-a deschis acest magazin . La inceput a venit foarte multa marfa care a fost luata in primire pe baza facturilor , de angajatii de la vremea respectiva si de catre alti angajati ai aceleiasi firme dar din alte puncte de lucru.Marfa a fost introdusa in sistem de mai multe persoane . Intr-e timp au mai plecat din angajatii initiali , a mai fost angajat alt personal . Precizez ca de acum 6 luni pana acum o saptamana nu a fost efectuat nici un inventar . Lunar ni se opreste o garantie . In urma inventarului s-au constatat lipsuri considerabile in gestiune . Nici un angajat nu a semnat pentru gestiunea initiala a magazinului . Acum toti angajatii acestui punct de lucru au fost trimisi obligatoriu in concediu de odihna cu justificarea unei anchete disciplinare interne si suntem amenintati cu concedierea . Acest magazin nu are nici un fel de protectie , respectiv camere video , alarme , paza . Se poate face vre-o imputare angajatilor acestui magazin si concedierea ? din punct de vedere legal ? Precizez ca gestiunea este comuna .
As vrea sa mai stiu care este rolul mediatorului in cazul meu . ( vreau sa contest in instanta decizia de desfacere disciplinara a contractului de munca ) , . pot sa ma duc direct la tribunal si sa depun aceasta contestatie sau am nevoie de mediator ? ( am inteles ca ar fi o noua lege )
Astazi am vorbit cu restul colegilor care sunt in aceiasi situatie ca si mine si ei au fost sfatuiti de o persoana " BINEVOITOARE " sa apeleze la un mediator pentru ca s-ar putea sa fie respinsa actiunea la tribunal si automat ar trece termenul de 30 de zile in care se poate face contestatia.. Eu nu cred acest lucru , ca instanta ar respinge actiunea de contestare a deciziei . Ma puteti ajuta cu un sfat ?
NU se va respinge actiunea de catre instanta pentru acest motiv ... insa trebuie s-o depuneti inainte de a expira termenul de 30 de zile ... Medierea nu este obligatorie pentru parti.
Potrivit art. III din OUG 4/2013, dispozitiile art. 2 alin. (12) din Legea nr. 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator, cu modificarile si completarile ulterioare, referitoare la sanctiunea inadmisibilitatii cererii de chemare in judecata, se aplica numai proceselor incepute dupa data de 1 august 2013.
Am facut un memoriu , la sfarsit am solicitat ce mi-ati spus anterior si am anexat copii de pe :
-contractul de munca
-contractul de garantie
-fisa postului
-decizia de concediere
Am trimis toate aceste acte la JUDECATORIA PLOIESTI prin posta ,cu confirmare de primire .
Am procedat corect ?