avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AMENINTARE CONCEDIERE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AMENINTARE CONCEDIERE

Buna seara ,
Lucrez la o firma particulara din orasul PLOIESTI . Sunt angajat de 6 luni de cand s-a deschis acest magazin . La inceput a venit foarte multa marfa care a fost luata in primire pe baza facturilor , de angajatii de la vremea respectiva si de catre alti angajati ai aceleiasi firme dar din alte puncte de lucru.Marfa a fost introdusa in sistem de mai multe persoane . Intr-e timp au mai plecat din angajatii initiali , a mai fost angajat alt personal . Precizez ca de acum 6 luni pana acum o saptamana nu a fost efectuat nici un inventar . Lunar ni se opreste o garantie . In urma inventarului s-au constatat lipsuri considerabile in gestiune . Nici un angajat nu a semnat pentru gestiunea initiala a magazinului . Acum toti angajatii acestui punct de lucru au fost trimisi obligatoriu in concediu de odihna cu justificarea unei anchete disciplinare interne si suntem amenintati cu concedierea . Acest magazin nu are nici un fel de protectie , respectiv camere video , alarme , paza . Se poate face vre-o imputare angajatilor acestui magazin si concedierea ? din punct de vedere legal ? Precizez ca gestiunea este comuna .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 28 Mai 2013
freeelis a scris:

La Inspectia Muncii sau Ministerul Muncii - foruri superioare

Am cautat pe internet un email exact unde sa pot sesiza ca ITM PRAHOVA nu mi-a oferit un raspuns corect ... si as dorii daca cunoasteti dumneavoastra un numar de telefon sau o adresa unde pot oferii mai multe detalii sa-mi spuneti . Va multumesc .

Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
davidescucostel, utilizator
Inspectia Muncii poate fi sesizata:
Email: comunicare@inspectiamuncii.ro

Fax: (021) 302 70 64

Posta: Str. Matei Voievod nr. 14, sector 2, Bucuresti, 021451

MInisterul Muncii poate fi sesizat:
E-mail: relatiicupublicul@mmuncii.ro
Multumesc !
Unde ar fii cel mai indicat sa sesizez " incopententa " si musamalizarea cauzei mele ?
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
davidescucostel, utilizator
La ambele institutii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)
Probleme cu angajatorul razvan3885 razvan3885 Lucrez de 8 luni la o firma ca gestionar de magazin, acum 8 luni am facut un inventar eu cu gestionarul care urma sa plece,, niste foi scoase la calculator ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)