salut.in 13 aprilie 2013 am luat o amenda de circulatie.fapta e scrisa corect insa anul ...la data de ....... si ,,,,in data de este scris 2012 in loc de 2013. din acest motiv nu am putut platii in 48 ore jumatate din suma stabilita casiera sustinind ca amenda e din 2012 si ca trebuie sa platesc integral doar ca nu sint in baza de date cu debit amenzi pentru anul 2012.daca nu contest amenda ,biroul de taxe si impozite mai poate accepta in debit aceasta amenda?care ar fi trebuit sa ajunga in debit cam dupa 3 luni(undeva august 2012-conform anului scris gresit).
Ma sfatuieste cineva,ce si cum trebuie sa fac in aceasta situatie? cu multumiri,antin
stimati cititori ...subiectul deschis in aceasta discutie NU A AVUT CISTIG DE CAUZA IN INSTANTA.cererea de anulare a fost respinsa .daca cineva e interesat de motivarea instantei o sa afisez aici o parte din dosar.cu multumiri ,antin. o sa fac recurs.
cum a motivat instanta eroarea din pv? politia a prezentat ca proba masina de politie cu ajutorul careia politistul s-a intors in timp si a intocmit procesul verbal de constatare a contraventiei? sau politistul era inca ametit ptr ca nu se reintegrase complet?
la recurs puteti solicita certificatul de omologare al masinii respective. :)
salut.pina ajunga acasa si o sa redactez motivarea acelei hotariri pot sa va spun ca politistul in referat a mentionat ca era de serviciu in data respectiva de la orele 14-22 iar el intocmise amenda dimineata la ora 08.....in aceeasi zi.nu au contat greselile ci doar faptul ca politistul vazuse direct gravitatea acelei fapte
Deci instanta s-a substituit organului constatator ceea ce nu este tocmai in ordine. Daca forma procesului verbal este gresita automat atrage nulitatea lui ca si in cazul testamentului olograf (cand trebuie scris datat si semnat de testator - un exemplu de greseala de forma care atrage nulitatea). In instanta cred ca ati contestat validitatea procesului verbal nu savarsirea contraventiei.