avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal de contravenþie încheiat în aprilie ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal de contravenþie încheiat în aprilie 2013, însã în care în mod eronat a fost trecut anul 2012

salut.in 13 aprilie 2013 am luat o amenda de circulatie.fapta e scrisa corect insa anul ...la data de ....... si ,,,,in data de este scris 2012 in loc de 2013. din acest motiv nu am putut platii in 48 ore jumatate din suma stabilita casiera sustinind ca amenda e din 2012 si ca trebuie sa platesc integral doar ca nu sint in baza de date cu debit amenzi pentru anul 2012.daca nu contest amenda ,biroul de taxe si impozite mai poate accepta in debit aceasta amenda?care ar fi trebuit sa ajunga in debit cam dupa 3 luni(undeva august 2012-conform anului scris gresit).
Ma sfatuieste cineva,ce si cum trebuie sa fac in aceasta situatie? cu multumiri,antin
Cel mai recent răspuns: Qubik , utilizator 16:03, 19 Ianuarie 2016
salut.cum pot sa public prin scanare dosarulul de judecata?ar fi mai usor.scuze dar nu am avut timp sa scriu ceva din motivare.
indstnta nu a tinut cont de
-anul gresit scris de politist si anume 2012 atit la anul incheierii Pv cit si la anul savirsirii faptei
-punctul amenda a fost calculat la 70 lei in loc de 75
-punctele penalizare nu corespund ,cele din prosesul verbal sint una iar cele luate in calcul la judecata sint altele
-am fost privat de dreptul de a platii in termen de 48 ore
Intr-un cuvint s-a judecat pentru corectarea tuturor greselilor facute de politist .
AM SA REDACTEZ MOTIVAREA CIT DE CURIND.
si ca sa vedeti ...politistul scrie in raportul depus ca era la munca intre orele 14-22 iar amenda a fost data in aceeasi zi la ora 8 dimineata :))
#-o
asa cum am spus si eu. s-a intors in timp!:)
instanta de judecata nu tine seama de probe. mie mi-a fost respinsa plangerea depusa impotriva unui proces verbal intocmit in baza unei inregistrari video (planse foto trimise de politie) din care nu se putea distinge nr de inmatriculare pe motiv ca agentul a facut constatarea in mod direct, agentul constatator fiind anuntat de cucoana operatoare a mijlocului omologat si verificat metrologic. individul constatator dormea in masina asa ca nu avea cum sa constate el in mod "direct". dar asta este viata, uneori castigi, alteori pierzi!:(
faceti-va un cont photobucket aici: [ link extern ] /
Scanati documentele si puneti-le pagina cu pagina intr-un album pe photobucket (dup ce ati creat albumul in prealabil) apoi copiati link-ul si plasati-l intr-un mesaj pe acest forum. In acest mod putem citi si noi motivarea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
Qubik, utilizator
nu uitati sa stergeti date de identitate sau referiri la nume de persoane.

Alte discuții în legătură

Se poate declara un pv nul daca nu sunt completate corect unele date din el? DragosS01 DragosS01 Buna seara. In urma cu cateva zile mi-a fost retinut permisul auto. Nu am semnat PV de constatare si acesta mi-a fost adus acasa prin Posta. Pe procesul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis si contestatie Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Mi-a fost suspendat permisul pentru o perioada de 90 zile pentru depasirea limitei de viteza pe autostrada si as dori sa stiu daca pot face contestatie ... (vezi toată discuția)
Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)