avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie intracomunitara

Sunt noua in domeniu si as dori o lamurire in legatura cu achizitiile intracomunitare. Directorul m-a anuntat astazi ca luni vom avea o achizitie intracomunitara, ce trebuie sa fac si ce declaratii sa depun? Mentionez ca societatea este platitoare de TVA, depun declaratiile la trimestru si a mai avut achizitii intracumunitare acum 2 ani.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: suciugeorgeta , utilizator 17:57, 22 Mai 2013
o firma nou infiintata poate efectua achizitii intracomunitare de bunuri sau trebuie mai intai sa devina platitoare de tva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii intracomunitare de bunuri Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Va rog frumos ajutor in urmatoarea problema: Un SRL platitor de TVA la trimestru intentioneaza sa achizitioneze bunuri din Italia. Ce pasi ... (vezi toată discuția)
Reg op. intracomunitari Mariralu Mariralu Se poate inscrie in ROI un SRL neplatitor de TVA ? Multumesc anticipat pentru ajutor. (vezi toată discuția)
Inscrierea registrul operatorilor intracomunitari paolo979 paolo979 In situatia in care o societate are administrator si asociati din afara tarii (Italia), cum se poate rezolva cu acel cazier judiciar, obligatoriu pentru ... (vezi toată discuția)