avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... spor gr.I,,,la stagiu complet, art.3 lit.r/L263/2010
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

spor gr.I,,,la stagiu complet, art.3 lit.r/L263/2010

GRUPA SPECIALA se calculeaza pentru ceea ce este STAGIU COMPLET in vederea iesirii la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei? Cu drepturile ,,perioada suplimentara" de grupa spec. cu tot, am 34ani 5 luni (ca fost militar femeie, legea pravede 30 in sistem ,dar asta cu cu grupa cu tot?) mai am lucrati si in afara arm. fiind fost militar, am si Sc.de Of.. In prezent din martie pensionar invaliditate gr.3 art 68 al. 1 lit. c, inca fara decizie de pensionare. Daca nu intra grupa spec. atunci sunt probleme pentru reducerea varstei in vederea transformarii pensiei? Daca imi lipsesc vreo 2 luni am calculat euImi lipsesc, cum sa fac ? fiind in vacante pe timpul liceului lucram si eram platita la primarie, am lucrat vreo 2 luni si la CAP dupa liceu, apoi m-am angajat in ec.nat.comunista. Va rog sa ma ajutati cu vreo idee, legea am citit-o dar nu sunt specialist sa o interpretez. Multumesc...Sarbatori fericite!
Ultima modificare: Luni, 6 Mai 2013
ContSters290116, utilizator
cu scuzele de rigoare nu-l cunosc cui apartine contul ,,policeman" nu cunosc aceea persoana am citit si eu ce scrie acesta nu i s-a raspuns decat prin citate, de fapt cred ca ar trebui sa stie interpreta legea, eu stiu sa o citesc dar nu sunt de domeniu sa o interpretez, am constatat ca avem acelasi subiect in comun dar si nume de familie sunt identice uneori fara a avea nici o legatura si daca citeste acel policeman il rog sa nu intervina eu chiar sunt intr0o situatie oarecum tensionata si nu am chef de disensiuni . Eu am creeat cont dupa el dupa ce am vazut ca avem aproape acelasi subiect dar daca stia trebuia el sa-mi raspunda daca era amabil, daca arem lamurita nu va mai deranjam demult. Oricum eu din partea mea va multumesc! d-le tudorvaleriu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula de calcul a pensiei de limita de varsta mihaipeste55 mihaipeste55 P.MIHAI din ROMAN am lucrat 26 ani in grupa a doua in 3 schimburi .Acuma am 58 de ani ,as vrea sa stiu cand pot sa es la pensie la limita de varsta? va ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata-se poate? sim_theo sim_theo Buna ziua. Mama mea este nascuta la data de 23.07.1957. Are 25 ani vechime ,grupa 2 si inca 16 ani pensie boala gr 3. Ar putea sa se pensioneze anticipat? (vezi toată discuția)
Data pensionare limita de varsta seneca399 seneca399 Sunt nascut in mai 1961,am 31 ani vechime in munca din care 9 ani in grupa a II-a.de munca Incepand cu 1 martie 2013 sunt pensionar invaliditate gr.III. La ce ... (vezi toată discuția)