avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Situatie: CFP si CM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Situatie: CFP si CM

Buna ziua!

Va rog sa ma ajutati in urmatoarea situatie : un salariat a facut cerere de cfp art 54 CM pentru interese personale, in perioada 07.05 - 10.05.13, am facut transmiterea la itm - revisal. Azi imi aduce concediu medical pentru perioada 02.05.2013 - 11.05.2013. Cum sa procedez, deoarece cele 2 perioade se suprapun ?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: AAdriana8 , utilizator 16:28, 17 Decembrie 2021
freeelis a scris:
- la terminarea concediului medical , operati din nou suspendarea pentru perioada ramasa din CFP.

Cu respect, perioada de suspendare (07.05 - 10.05.13), adica C fara plata o are (ca timp) inclusa in perioada concediului medical (02.05.2013 - 11.05.2013). Deci, nu mai are ce CFP sa ii dea dupa ce se termina concediul medical.
Anuleaza transmiterea gresita si transmite anularea si gata. Medicalul, desigur nu il transmite in Revisal.



anymaryh a scris:

anularea nu o mai pot face, deoarece s-a facut transmiterea la itm pentru suspendare

Doamna, aveti la tabul Suspendare, butonul Anulare, care este pentru:
Anularea se aplica asupra unei operatii efectuate eronat.
Efectuati anularea, faceti transmiterea si ati rezolvat problema. Desigur, concediul medical nu il operati in Revisal.

Ati facut o eroare de completare, atata tot. Programatorii au prevazut un buton pemtru situatiile astea.
Uitati-va mai bine la ce a scris @ Valeriu si apoi sa spuneti ca este gresit.
M-am uitat si am inteles ce a scris @Valeriu, dar va rog sa imi spuneti atunci (daca vreti sa lamurim situatia userului) cum un angajat care era in concediu medical din data de 02.05 (pana in data de 11.05), vine la munca in data de 07.05 si solicita concediu fara plata?

Dvoastra vreti sa spuneti ca dupa medical, adica dupa data de 11 o sa mai ia fara plata inca 4 zile neefectuate? Daca DA, punctul meu de vedere aici difera: nu i se putea da fara plata in timpul concediului medical.
Ce sa mai zic ca in medical salariatul trebuie sa stea acasa, nu sa vin la slujba ..?

Ultima modificare: Luni, 27 Mai 2013
trandafir2, moderator
Este problema lui cum a reusit aceasta performanta si nu a noastra.
Ideea este alta, initial a cerut CFP si apoi a venit cu concediu medical. Prin urmare, perioada de CFP se proroga dupa terminarea concediului medical.
Temei legal : art.49 alin.6 C.mun.: In cazul suspendarii contractului individual de munca, se suspenda toate termenele care au legatura cu incheierea, modificarea, executarea sau incetarea contractului individual de munca, cu exceptia situatiilor in care contractul individual de munca inceteaza de drept.
in primul rand pentru clarificarea situatiei, cererea fara plata o are cu data de 23.04.2013 pentru perioada 07.05-10.05.13

pentu cfp i s-a intocmit decizie suspendare activitate , s-a inreg in revisal, s-a transmis, iar in data de 10.05.13, s-a operat incetarea suspendarii cfp,si s-a transmis la itm, deci nu mai am cum sa fac ANULARE

in data de 2 si 3 mai a fost la munca, iar in data de 27.05 aduce cm pentru perioada 02.05.11.05.13, salariatul nu a anuntat nimic de cm (ca va intra in medical) sau ca va aduce cm., pur si simplu a venit cu hartia de cm

Intrebarea este care e solutia, deoarece cfp este operat si CM ar fi fost prioritar ? salariatul sa anuleze cm ?
Ultima modificare: Marți, 28 Mai 2013
anymaryh, utilizator

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in revisal romservinvest romservinvest Bună dimineata, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am operat în revisal o suspendare a contractului individual de muncă pentru ... (vezi toată discuția)
Revisal concediu fara plata danyyyyy danyyyyy buna ziua, cum se inregistreaza in revisal concediu fara plata, nici nu stiu daca se inregistreaza si daca se inregistreaza unde trebuie sa se scrie de ex. o ... (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaaza in revisal cf h.g 500/2011? Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa stiu si eu 1. concediile fara plata a angajatilor se inregistreaza in Revisalul cel nou? 2.se inregistreaza ca si suspendare? 3.se ... (vezi toată discuția)