avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Predare casa
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Predare casa

Buna ziua, as dori ca cineva sa ma sfatuiasca in urmatoarea problema:
casierul/administratorul unei As de propietari la intocmirea borderoului din perioada 2009/2010 a omis sa treaca 3 chitante(107 lei), iar in registrul de casa a omis sa treaca valoarea unui borderou(300 lei). De asemenea in ianuarie 2011 s-a inregistrat la plati 1 plata care a mai fost efectuata. Cenzorul a inceput verificarea doar din septembrie 2012 pentru intreaga perioada. Mentionez ca in martie 2013 casa este -346.20. La o analiza a incasarilor si platilor s-a constatat ca platile sunt mai mari cu aceasta suma si deci casierul la un moment dat a pus-o in casa. Ar fi corect ca aceasta suma sa ii fie restituita la predarea gestiunii?Ce ar mai trebui facut? Va multumesc anticipat pentru sfaturile pe ca le veti posta.
Cel mai recent răspuns: CRINA1 , utilizator 13:38, 31 Mai 2013
Am incarcat la documente utile, sectiunea asociatii proprietari , un fisier xls -verificare casa- l-am facut cat mai usor pentru dv,sper sa va ajute , introduceti datele pe fiecare luna si vedeti daca iese ok. Si asa poate descoperiti mai usor .
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
CRINA1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa in gestiunea unei asociatii de proprietari ContSters197509 ContSters197509 Ce i se poate intampla unei contabile la o asociatie de proprietari daca in registrul de casa are o lipsa de 50.000 Ron. Presedintele nu i-a facut nici o ... (vezi toată discuția)
Expertiza contabila yoko49 yoko49 Din raportul unei expertize contabile reiese ca soldul final al casei este pe minus cu mult fata de realitate.Din cate inteleg eu casiera a facut plati mai ... (vezi toată discuția)
Transfer sume intre fonduri Mihaela_32 Mihaela_32 Anul trecut sa incasat fondul de reparatii fara a se specifica pe chitanta ce reprezinta, contabilul de pe vremea aceea la trecut la fondul intretineri, ... (vezi toată discuția)