avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mi s-a platit o suma mai mare decat trebuia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mi s-a platit o suma mai mare decat trebuia

Am reusit sa fac niste bani pe un site (400$). Din greseala cei de la firma respectiva mi-au virat 4000$ in cont .Si-au dat seama 10 zile mai tarziu.Azi m-au contactat si mi-au spus ca au gresit cei de la contabilitate si sa returnez banii,oferindu-mi un bonus .In mod normal,legal cum pot sa isi recupereze banii daca eu nu doresc sa ii restitui si unde s-ar ajunge cu aceasta problema?
In mod normal ei va pot bloca contul in mod rapid daca ii duce capul.
Banii ii pot obtine prin proces daca nu ii returnati de buna-voie.
ar trebui sa plateasca tot ei, greseala e a lor. Unde nu- i cap...
Nu este bine sa nu restitui suma , poveste cu ei au gresti ... un judecator nu o vede asa ci in mod nu tocmai ok pt tine .....? Alege varianta care o crezi dar ...ei au gresit nu te ajuta ... pt 3600 de dolari eu ... te cam alerg si pina in virful Everestului ...
Daca aveti un pic de respect fata de DVS si de "afacerea" pe care o aveti, atunci RETURNATI BANII fara a mai sta pe ganduri ... eventual puteti sa retineti contravaloarea comisioanelor de "tranzactie" .
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2013
kzoli, utilizator
goppy18 a scris:

Multumesc pentru raspuns.As mai avea o intrebare:daca nu detin nimic pe numele meu in cazul in care sunt actionat in judecata isi mai pot recupera banii?Oricum intr-un final daca ajungem la un acord am sa inapoiez bani.


Intentia ta e clara: vrei sa-ti insusesti acei bani care nu-ti apartin. Mai pe romaneste,sa furi!! Fa asta si dupa 2 saptamani apari iar pe aici cerand disperat ajutor asa cum fac cei ce fura de prin supermarketuri si nu mai stiu cum sa scape basma curata. Ai muncit pentru acei 3600$? Tie chiar ti-ar fi convenit sa platesti pentru prostia/greseala ta,daca ar fi fost invers? Cum adica "daca ajungem la un accord"? Care e meritul tau incat sa negociezi un accord? Chiar nu ai constiinta deloc? Meriti sa primesti ceea ce oferi!!!

Alte discuții în legătură

M-am trezit cu bani in cont! sara222 sara222 Ramasa fara bani si in cautare de ceva maruntis ratacit prin \\\\\\"buzunar\\\\\\", am dat interogare sold unui cont pe care nu-l mai verificasem de 2 ... (vezi toată discuția)
Problema retur bani comanda online calind83 calind83 buna ziua, am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt ... (vezi toată discuția)
Pot obtine despagubire pentru anularea zborului din cauza grevei controlorilor? SanduCristinaTeodora SanduCristinaTeodora Buna ziua! Am o intrebare pentru cei care detin informatii despre cazuri similare situatiei nostre. In aprilie 2016 am fost intr-o vacanta la Bruxelles ... (vezi toată discuția)