De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Un tânăr ascultător: Azi mă însor. Puteţi să-mi daţi un sfat ?
RE: Deja este prea târziu.
Un ascultător:De ce Adam şi Eva au trăit peste 800 de ani, iar astăzi omul nu trăieşte mai mult de 100 de ani ?
RE: Deoarece, între timp, medicina a progresat foarte mult !
Un grup de ascultători: De ce în China femeile merg în urma bărbatului, iar în America se intâmplă mai rar lucrul acesta ?
RE: În China , când o femeie merge în urma soţului înseamnă că-l respectă.. În SUA, când o femeie face acelaşi lucru, inseamnă că-l urmăreşte.
Un ascultător: Cine a inventat valsul ?
RE: Bineânţeles că Lenin prin istorica sa lucrare: "Un pas înainte, doi paşi înapoi".
Un ascultător amărât din România: De ce trebuie să strângem cureaua în vremuri de tranziţie ?
RE: De gât.
O tânără ascultătoare, nevinovată şi pudică: De ce multe fete se căsătoresc cu bătrâni care înnoată în bani ?
RE: Fiindcă sunt foarte miloase ! Vor să-i salveze de la înec !
Un ascultător: Există vreo asemănare între istorie şi sutien ?
RE: Desigur! Una foarte mare: Amandouă deformează realitatea!
Un ascultător: Ce este statistica ?
RE: Este ceva asemănător costumului de baie: arată multe, dar ascunde esenţialul !
Un copil: Nene, ce face găina după ce a ouat ?
RE: Publicitate !
Un tânăr logodnic: Care poate fi cea mai mare decepţie a unui logodnic ?
RE: Să ceară mâna fetei şi să primească piciorul tatălui.
Care este diferenta dintr-o telecomanda si un barbat?
Pai sunt usor de folosit si se gasesc in fata televizoului!
Un cioban merge cu oile pe strada iar o blonda merge cu o decapotabila.blonda zice:
-Daca iti zic cate oi ai imi dai si mie o oaie?
-Da.cate am?
Blonda i-a zis cate are si a ghicit. Ea a luat-o.
Ciobanul a zis:
-Daca iti zic ce culoare ai la par imi dai cainele inapoi?
-Care sunt cele 2 cuvinte cel mai des folosite de elevi? intreba bunicul
-Nu stiu! raspunse nepotelul
-Bravo! Ai ghicit!"
Afara ploua.
George il intreba pe bunicul lui:
-Bunicule, de ce lumineaza cerul atunci cand fulgera?
-Ca sa se vada daca mai ploua.
Culmea ceasului: sa sune ocupat
Un tip speriat intra in bar si intreaba:
Al cui este pitbulul de la intrare?
Cineva ii raspunde plictisit:
-Al meu. Care-i problema?
-Sunt speriat, caci puddelul meu tocmai a omorat pitbulul.
-Imposibil. Cainele meu sa fie omorat de un puddel...Ma faceti sa rad! Cum se poate ca o javra prapadita sa-i faca asta fiarei mele?
-Pai ...s-a inecat mancand puddelul...
La tribunal:
-Esti acuzat ca ti-ai omorat soacra cu sange rece .De ce ai facut-o?
-Nevasta-mea mi-a zis...
-Cum poti sa spui asa ceva?!
-Asa e, dar inainte de a pleca, in ziua respectiva mi-a zis:
'Marcele, daca in timp ce doarme o deranjeaza vreo musca, n-o trezi, omoar-o!'"
Culmea accidentului: Sa cazi pe ganduri si sa-ti rupi piciorul.
Bula, la scoala. Cum era ziua invatatoarei fiecare dintre copii vine pe rand si ii da un cadou.
Vine Ionescu, fiul brutarului, si ii itinde o cutie. Invatatoarea o ia, o agita putin si zice :
- Sunt franzele nu ?
- Da. Raspunde Ionescu.
Vine Stanescu, fiul macelarului, si ii intinde o cutie. invatatoarea o agita usor .. miroase cutia si zice:
- Cotlete de porc nu ?
- Da. Raspunde Stanescu.
Vine Bula , tatal lui avea un magazin de bauturi alcoolice, si ii intinde o cutie. Invatatoarea agita cutia de 2 ori si observa ca dintr-un colt incepe sa picure. Pune degetul pe cutie apoi il baga in gura si zice :
- E vin alb nu ?
- Nu.
Invatatoarea pune iar degetul pe cutie si apoi il baga in gura si zice:
- Hmmm... e sampanie nu ?
- Nu. Zice Bula.
- Ma dau batuta. Ce e ?
- Un catelus"
- D-le doctor, sotia si-a pierdut vocea. Ce trebuie sa fac?
- Incercati sa va intoarceti acasa noaptea, pe la ora 3!
Ion la închisoare, condamnat la moarte, miezul iernii, ultimele trei dorințe…
- Prima: Vreau sa mănânc zmeura.
- Pai Ioane, nu vezi, e iarna, de unde zmeura?
- Nu-i nimic, eu nu ma grăbesc…
Vrei casa la curte?
Vrei sa ai cabanuta la munte?
Vrei cea mai tare masina de pe piata?
Vrei o cabanuta la mare?
Vrei sa iti petreci vacantele in Insulele Canare ?
Vrei o iubita de nota 10?
Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa-ti pui pofta...
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)