De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Tribunul merge într-un bar, este pe punctul de a comanda o băutură și vede un tip de lângă el cu o o mustață mare și vorbind cu accent maghiar. Nu ar trebui să fie Einstein să știe că tipul ăsta este ungur.Tribunul spune barmanului destul de tare pentru toată lumea să-l audă:
-Un rând pentru toată lumea, cu excepția ăstuia mustăcios !
Toată lumea este servita și mustăciosul zâmbește fericit .... și ai mulțumește Trubunului.
Tribunul contrariat spune cu glas tare:
-Încă un rând pentru toată lumea, cu excepția ăstuia mustăcios !
Ca și mai înainte mustăciosul zâmbește fericit și ii mulțumește Tribunului.
Nervos Tribunul spune iarăși răspicat:
-Încă un rând pentru toată lumea, cu excepția ăstuia mustăcios !
Mustăciosul zâmbind fericit își ridica pălăria a mulțumire către tribun...Siderat, Tribunul întreabă barmanul cu glas scăzut:
-Auzi mai ... asa-i nebun ? De ce e asa de bucuros ca am dat trei rânduri de băutura tuturor, numai lui nu ?
-Pai dacă-i patronul barului, cum să nu fie bucuros ?
1 septembrie... diriginta striga catalogul:
- Mustapha El Ekhzeri
- Prezent !
- Achmed El Cabul
- Prezent !
- Kadir Sel Ohlmi
- Prezent !
- Mohammed Endahrha
- Prezent !
- Chanhira Amarttayaku
- Prezent !
- Ala In Ben Oit
Liniste...
- Ala In Ben Oit...
Clasa ramine in liniste totala.
- Pentru ultima data: Ala In Ben Oit !
Dintr-o data se ridica un elev din ultima banca si ii spune dirigintei:
- Eu sunt, doar ca se pronunta "Alain Benoit".
Si mai spuneti ca blondele sunt sarace cu duhul ! CAZ REAL DEVENIT BANC.
United Airlines anulase unul din zborurile principale ale zilei. Functionara companiei, o blondina sexy, statea tacticoasa si reprograma pasagerii la urmatoarele zboruri. Se formase o coada lunga la ghiseul ei. Dintr-o data aparu un tip elegant, care fara a sta la rind, isi croieste drum la ghiseu,imbrancindu-i pe cei care asteptau rabdatori sa le vina rindul. Tranti biletul pe tejghea si spuse:
-Trebuie sa iau zborul urmator, urgent. Si vreau numai clasa intai !
Calma, blonda spuse:
- Domnul meu, sunt multi altii inaintea dvs. Faceti bine si asteptati pana va vine randul si o sa vedem ce se poate face. Enervat, tipul spuse scrasnind din dinti:
- Ai cumva idee cine sunt eu ?
Calma, blonda lua microfonul adresindu-se publicului prezent:
- Avem aici un calator care nu stie cine e. Cine poate sa-l ajute sa-l identifice e rugat sa se prezinte la ghiseul 2. Rasete....
Tipul imbracat elegant se facu rosu-vinat-albastrui si scrisneste printre dinti:
-Fuck you !
Fara a se intimida, blondina ii raspunse:
-Stimate Domn, regret dar si pentru asta va trebui sa stati la coada...:training:
Doi tractoristi scot pita,slana,bat o ceapaa de roata de la tractor si se aseaza sa manance.
Vine seful turbat de nervi si ii intreaba:
- Voi de ce nu semanati?
Unul dintre ei,nedumerit,raspunde:
Pai...noi nu suntem frati!.
Pe o strada era un barbat orb,care cersea:
-Aveti mila,sunt orb si am 15 copii!
O doamna care era in trecere.s-a oprit si l-a intrebat:
-Biet sarman,cum de ai 15 copii?!.
- Pai,doamna draga,crezi ca eu vad ce fac?.
Doi lacatusi stau devorba:
M-am angajat la o uzina si chiar din prima zi am ajuns la spital cu concediu medical de 30 de zile.
- Pai,de ce?
- Am intrat in sectie si am strigat: Ioane,arunca-mi o cheie de 32!
- Asa,si?
- Pai de unde era sa stiu ca in hala aia erau 22 de muncitori pe care ii chema Ion?.
O fetiţă vine acasă şi îi spune mamei:
- Un băiat de la mine din clasă mi-a zis azi să ne jucăm de-a doctorul...
- Vai de mine! ªi ce-aţi făcut?
- M-a lăsat să aştept o jumătate de oră pe culoar şi apoi m-a trimis acasă pentru ca n-am avut să-i dau şpagă.
Am imprumutat bani de la prieteni si mi-am cumparat iPhone 5. Acum nu mai vorbesc cu sarantocii aia!
Asculta, esti baiat mare deja, ai 25 de ani. E timpul ca toate decizilile importante sa le ia prietena ta, nu mama!
Lansarea in Spatiul Cosmic a primei navete romanesti.
Jurnal cosmic de bord:
- 10 septembrie - lansarea se amana din pricina faptului ca s-a desprins chederul de la usa. Incercarea de a-l repara pe loc, cu aracet, nu a ajutat la nimic.
- 11 septembrie - crezand ca repararea chederului va dura cateva zile, echipajul a baut in noaptea anterioara fiind prea mahmuri pentru a controla naveta.
- 12 septembrie - totul era pregatit pentru lansare, dar lansarea a fost din nou amanata pentru ca cineva a pierdut cheile.
- 13 septembrie - lansarea se amana pentru ca echipajul nu vrea sa decoleze intr-o zi de 13.
- 14 septembrie - lansarea se amana din nou pentru ca cineva a spart peste noapte geamul rachetei crezand ca inauntru e vreun casetofon de furat.
- 15 septembrie - chederul cedeaza din nou. Se decide sa se inlocuiasca chederul cu unul de la un Mercedes.
- 16 septembrie - ideea cu chederul de Mercedes se discuta in sedinta, dar nu exista cvorum.
- 17 septembrie - se decide ca e bine cu cheder de la Mercedes si se face comanda.
- 18 septembrie - vine chederul, care este montat de nemti in 20 de minute. Inginerii romani vor sa verifice daca nemtii au facut treaba buna si reusesc performanta sa desprinda iar chederul.
- 19 septembrie - se foloseste un cheder de-al nostru dar bine fixat cu sarma. Echipajul urca la bord, dar nu reusesc sa comunice cu centrul de comanda. Hotul de acum cateva nopti nu gasise vreun casetofon, dar furase statia si nimeni n-a observat pana azi.
- 20 septembrie - statia noua este montata. Se fac verificari. Nu functioneaza. Dupa 4 ore cineva observa ca nu era conectata la nicio sursa de energie... Pentru ca se facuse prea tarziu, lansarea s-a amanat...
- 21 septembrie - Toata ziua a fost un du-te-vino. Oamenii primarului ridicasera naveta pentru ca era parcata in loc nepermis.
- 22 septembrie - echipajul si inginerii dau un comunicat de presa prin care-si exprima regretul si anunta ca, citez: "Ne bagam .... in el de spatiu cosmic!"
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)