De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
I : Ce s-a nascut in Anglia, a crescut in Brazilia si a murit in Romania?
R: Fotbalul.
**
Un englez, un francez, un chinez si un roman au o disputa in legatura cu nationalitatea pe care o aveau Adam si Eva.
Englezul: - Ei au fost englezi. Numai un gentlemen adevarat poate oferi jumatate din singurul mar doamnei sale!
Francezul : - Nu, ei au fost cu siguranta francezi - numai o frantuzoaica poate sa se ofere pentru numai jumatate de mar!
Chinezul : - Nu sunt de acord. Ei au fost cu siguranta chinezi deoarece numai unei perechi de chinezi ii sta in putere sa populeze in asa timp scurt tot Pamantul!
Romanul : - Nu, domnilor, gresiti cu totii, ei erau romani: stateau in fundul gol pe pietre, nu aveau decat un mar pe care trebuiau sa-l imparta intre ei, dar credeau ca sunt in rai!
Intr-o zi o tanara femeie cauta prin magazinele din tot orasul un cadou de Craciun pentru sotul ei… La un moment dat, trecand pe langa un magazin cu animale, isi zise: “Da’ oare de ce nu i-as cumpara un animalut de companie?! Sigur ca o sa-i placa…”
Intra in magazin si se opreste in fata unui raft unde era o broasca. Pretul afisat era exorbitant: 1000 euro. Intrigata il intreaba pe vanzator:
– Ce are special aceasta broasca de costa asa de mult?!
– Costa asa de mult pentru ca face minuni in pat mai bine decat o zeita, i-a raspuns vanzatorul.
Femeia isi zise atunci amuzata ca ar fi un cadou foarte original si ca in mod sigur o sa-i faca placere barbatului ei (mai ales ca ei nu prea ii place sa faca asta… Asadar, a cumparat broasca si a pleacat bucuroasa spre casa… Seara i-a oferit-o barbatului ei si i-a urat “La multi ani”, dupa care i-a descris calitatile nebanuite ale broastei, si s-a dus la culcare, lasandu-l sa se bucure de cadou…
Pe la 3 dimineata, femeia s-a trezit din cauza unor zgomote ciudate… Sotul ei nu era langa ea in pat, asa ca a coborat sa vada ce face… El era in bucatarie cu sortul pus, plin de faina din cap pana-n picioare, cu borcane desfacute peste tot, sucul de rosii pe foc etc. etc. si cu broasca langa el (care se uita la el cu ochii bulbucati).
– Dar ce faci dragule aici, la ora asta ??? Sotul sau ii raspunde: – Daca reusesc sa o invat sa faca si de mancare… tu te cari…
Doi nemti la prezentarea noului model Dacia Duster
- Bai asta e sigur Dacia ?
- Da!
- Dacia aia facuta de romani?
- Da domnule da!
- Si e 4x4 adevarat, de teren?
- Da domnule are un sistem avansat 4x4, capacitate ridicata de trecere peste obstacole, foarte solida!
- Bai ai dracu' romanii astia, ar face orice numai sa nu repare drumurile!
Un autobuz aglomerat.
El o priveste…
Și ea il priveste…
El ii zambeste…
Și ea ii zambeste…
El:
- Ce zici..la prima?
Ea coboara la prima…
El se-aseaza pe locul ramas liber.
"M-am saturat de mania asta a vitezei. E pentru a treia oara cand era cat pe ce sa ma omori, se rasteste sotul infuriat la culme.
- Iubitule, te rog, mai da-mi o sansa !"
La un seminar al femeilor, pe tema "Cum sa traiesti intr-o atmosfera de dragoste cu sotul tau", participantele au fost intrebate daca isi iubesc sotii. Toate au ridicat mana, aprobator. Atunci au fost intrebate cand le-au spus ultima data sotilor ca ii iubesc. Unele au raspuns ca azi, altele ca ieri, altele ca nu-si amintesc. Atunci participantele au fost rugate sa le expedieze sotilor un sms, cu textul "te iubesc dragule" iar apoi sa schimbe telefoanele intre ele si sa citeasca raspunsurile primite.
Iata cateva:
1. Cine este?
2. Aaaa, mama copiilor mei, te simti bine?
3. Te iubesc.
4. Ce mai e acum? Ceva cu masina?
5. N-am inteles ce ai in vedere.
6. Ce-ai mai facut acum? De data asta nu te mai scuz.
7. !?!?
8. Nu ma lua pe ocolisuri, spune direct cat vrei.
9. Oare visez?!
10. Daca nu-mi spui cui ii este adresat mesajul, fac moarte de om!
11. Te-am mai rugat sa nu bei! Daca simti ca te obosesc, pot sa plec.
12. Raspunsul la ce vrei tu este nu!
De ce costa asa mult divorturile?
R: - PENTRU CA MERITA!!!
O femeie se duce la doctor, batuta mar, plina toata de vanatai negre si albastre. Doctorul o intreaba: "Ce s-a-ntamplat?
Zice ea: "Doctore, nu stiu ce sa mai fac. De fiecare data cand barbatu-meu vine beat acasa, ma bate de ma usuca..."
Doctorul: "Am o cura foarte eficienta pentru treaba asta. Cand vine barbatul acasa, sa ai pregatit un pahar cu ceai de menta. Cum apare, tu incepi sa sorbi incetisor din pahar. Si sorbi, sorbi, pana-l vezi ca s-a dus la culcare!"
Doua saptamani mai tarziu, vine iarasi femeia la doctor, proaspata si renascuta...
"Doctore, ai avut o idee minunata. De fiecare data cand vine barbatu-meu acasa beat, eu sorb ceai de menta, sorb si sorb, iar el nu se atinge de mine. Poti sa-mi spui cum influenteaza ceaiul de menta chestia asta?"
Doctorul: "Ceaiul de menta n-are nici o treaba... Iti tine gura-nchisa. Aici e toata smecheria!"
Nu o mai las pe nevasta-mea la volan ... Conduce atat de prost, incat astazi GPS-ul a inceput sa spuna ''Tatal nostru".
Ion statea pe prispa casei si fuma. Trece Gheorghe pe strada si il striga:
- Ioaneeee! ... Hai sa bem un rachiu la crisma. Ion raspunde:
- Bai, nu vin.
- Hai, mai Ioane ! Sau ti-e frica de nevasta? ...
- Auzi ma, Ghio! ... Nici la lup nu-i e frica de ciine ... dar nu-i place cum latra
Doi indivizi dormeau pe o banca in parc. Se apropie politistul comunitar:
-Ce faceti aici?
-Pai eu nu am casa, nu am serviciu, asa ca dorm aici!
-Si tu!?
-La el in gazda!
- Am auzit ca ai intrat intr-o formatie de manelisti !?
- Da...nu prea mi-au tinut franele.
Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga:
- Daca nici unul nu cedeză locul doamnei batrine care sta in picioare, sa stiti ca-i cedez locul meu !
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)