De la lume adunate si tot la lume date... Cand mori de ras traiesti mai intens ca oricand...
Despre viata
Viata e ce se intampla cand iti faci alte planuri.
Despre casatorie
Casatoria: perioada in care barbatul descopera ce fel de barbat prefera nevasta lui (The Vagabonds).
O casatorie fericita ar fi aceea dintre o sotie oarba si un sot surd (Montaigne).
Casatoria e un pact facut de un barbat care nu poate dormi cu fereastra inchisa si o femeie care nu poate dormi cu fereastra deschisa (G.B.Shaw)
Sotul meu spune ca vrea sa-si petreaca vacanta unde nu a mai fost niciodata. I-am propus bucataria (Nan Tucket)
Stii cand s-a terminat luna de miere? Atunci cand cainele iti aduce papucii, iar nevasta latra la tine (Roy Bolitho)
Un motiv bun pentru a te casatori este ca, atunci cand nu-ti vei gasi cheile, vei avea pe cine sa dai vina (M.M. Musselman)
Din toata inima iti spun: „Casatoreste-te!” Daca vei avea parte de o nevasta buna, vei fi fercit. Daca vei avea parte de una rea, atunci vei deveni filosof (Socrate)
Secretul unei casatorii fericite ramane... un secret (Henny Youngman)
Stii ce faceam inainte de a ma casatori? Orice voiam (Henny Youngman).
Despre barbati
Mai multi barbati ar fugi de acasa daca ar sti cum sa-si impacheteze singuri hainele in bagaje. (Leopold Fetchner).
Toti barbatii sunt la fel, dar au fetze diferite pentru a-i putea deosebi intre ei (Lawerence J. Peters)
Barbatii sunt ca focul: daca nu ai grija de ei, se sting (Zsa Zsa Gabor)
Orice barbat care spune: "Sotia mea si cu mine suntem parteneri cu drepturi egale”, se refera fie la o firma de avocati, fie la jocul de bridge (Bill Cosby).
E ciudat ca, atunci cand nu mai are nicio grija pe lume, barbatul se casatoreste (Robert Frost)
Am fost indragostit de aceeasi femeie timp de 40 de ani. Daca afla nevasta, ma omoara! (Henny Youngman)
Natura l-a facut pe barbat poligam, misiunea femeii e de a-l face monogam (proverb italian)
Despre femei
Femeia este un animal domestic, care traieste pe langa casa barbatului si se hraneste cu zilele lui.
O femeie frumoasa si desteapta e aproape barbat.
Femeile ar fi incantatoare daca ai putea sa cazi in bratele lor, fara sa cazi in mainile lor.
Dragul meu, arati bine si esti nostim, / Esti plin de sharm si bland, / Iar corpul tau este sublim, / Precum iti e si mintea. // Ai multe talente / Si haine frumoase, / Dar nimic nu se compara / Cu gustul de a-ti alege partenera. (Ellen Jackson)
Lecţii de morală
________________________________________ Lecţia nr. 1
Un tip intră sub duş exact în momentul în care nevastă-sa iese din cadă. Subit, se aude soneria din casă. După o discuţie scurtă în care se decid care dintre ei să meargă să răspundă, femeia cedează, se înveleşte într-un prosop de baie, coboară scările şi deschide uşa de la intrare. Era Bob, vecinul de palier. Înainte să poată spune un cuvant, Bob o întrerupe:
– Îţi dau 800$ pe loc dacă laşi să cadă prosopul de baie cu care eşti acoperită.
Puţin mirată, femeia ezită câteva secunde, după care desface prosopul şi rămâne goală în faţa lui Bob. El o priveşte din cap până-n picioare, după care îi întinde 8 bancnote de 100 $. Surprinsă de această întâmplare, dar mulţumită de mica avere pe care tocmai o făcuse în mai puţin de 2 minute, femeia urcă şi intră din nou în baie. Soţul său, care era încă sub duş, o întreabă:
– Cine-a fost?
– Bob, vecinul nostru de palier.
– Ah, perfect. Ţi-a dat cei 800$ pe care mi-i datora?
Morala: Dacă împărtăşiţi la timp partenerilor dumneavoastră informaţiile critice relative la credit şi la riscuri, puteţi evita o proastă publicitate. Lecţia 2
La volanul maşinii sale, în drum spre biserică, un preot trece pe lângă o călugariţă care mergea pe jos. Se opreşte şi se oferă să o ducă până la mănăstire. Ea acceptă, urcă în maşină şi, încrucişându-şi picioarele, lasă la vedere o pereche de pulpe superbe. Preotul nu se poate abţine şi, tot fixând picioarele tinerei calugăriţe, pierde pentru câteva momente controlul autovehiculului. După ce reuşeşte să stăpânească din nou maşina, pune dintr-odată mâna dreaptă pe picioarele măicuţei. Ea îl priveşte şi spune:
– Părinte, vă amintiţi Psalmul 129?
Ruşinat, preotul se retrage subit şi-şi prezintă scuzele. Puţin mai încolo, din nou încurajat de tentaţie, profită de schimbarea vitezei pentru a începe din nou. ªi măicuţa, îl apostrofează prompt:
– Părinte, vă amintiţi Psalmul 129?
Părintele roşeşte din nou din cap până-n picioare şi-şi retrage din nou mâna de pe picioarele pasagerei, bâlbâind
– Îmi pare rău, soră, trupul îmi este foarte slab.
Ajung la mănăstire, călugariţa coboară din maşină fără să spună un cuvânt, şi-i aruncă o ultimă privire plină de înţelesuri. Preotul se grăbeşte către prima Biblie pe care o găseşte şi caută Psalmul 129:
"Mergi mai departe, caută întotdeuna sus şi-ţi vei găsi gloria."
Morala: La muncă, fiţi întotdeauna bine informaţi pentru că altfel riscaţi să rataţi ocazii unice. Lecţia 3
Un agent, un angajat la birou şi un director de personal ies împreună la prânz de la muncă şi, cum mergeau ei către un mic restaurant să ia masa, găsesc într-un morman de gunoaie o lampă cu ulei, veche. Unul dintre ei o freacă şi un duh iese la lumină.
– De obicei eu împlinesc 3 dorinţe dar, cum voi sunteţi 3, am să vă împlinesc câte una la fiecare.
Angajatul de la birou intra repede în faţă, gesticuland:
– Eu, eu! Vreau să fiu pe o plajă albă din Bahamas, într-o vacanţă care să nu se termine niciodată, şi fără să am griji care să mă împiedice cumva să mă bucur de frumuseţea vieţii.
Nici nu termină bine şi... puf! Angajatul dispare imediat. Agentul iese şi el în faţă:
– Eu, eu! Eu vreau să savurez o "Pina colada" pe o plajă din Tahiti împreună cu femeia visurilor mele.
ªi puf!... dispare şi agentul.
– E rândul tău, spuse duhul uitându-se la directorul de personal.
– Vreau ca ăştia doi să fie înapoi la birou până se termină ora de masă.
Morala: Lăsaţi întotdeauna superiorul (ierarhic) să-şi exprime primul dorinţele
- Ospătar, după ce am băut cafeaua, pe fundul ceştii am găsit o muscă. Ce înseamnă asta?!?
- Nu ştiu, domnule. Cred că ar trebui să o întrebaţi pe colega mea. Ea ne ghiceşte, de obicei, în cafea.
Doi pensionari, prieteni vechi, se regăsesc pe o terasă, la "o bericică" rece:
- Cum te descurci cu pensia?
- Nu prea bine, dar mai si lucrez!
- Unde?
- Joc in filme erotice pentru bătrâni.
- Si cum te descurci la scenele alea tari ? Mai poţi ?!
- Aaa, nu, prietene, acolo avem cascadori. ;)
Autobuzul este acea masina care merge de doua ori mai repede cand alergi dupa ea decat atunci cand te afli in interiorul ei.
Soferul autobuzului opreste intre statii, intoarce capul catre pasageri si striga:
- Daca nici unul dintre dv. nu vrea sa cedeze locul doamnei batrine care sta in picioare, sa stiti ca-i cedez locul meu!
**
Incearca si tu, trimite mai departe, nu rupe lantul!!!
Dă-te de 15 ori cu capul de monitor,
Dă-ti cu tastatura in gură de 20 de ori,
Aruncă-te pe geam si daca apuci, inchide ochii…
Si ai să vezi persoana iubită.
Trimite acest mesaj la 7 prieteni din lista, poate ai norocul sa nimeresti printre ei si un psiholog.
Un canibal ajunge sa viziteze plaja de la Mamaia unde vede o multime de femei tinere,
aproape goale, care ii incantau ochiul.
- Ce fac aici femeile astea? intreba canibalul.
- Se prajesc la soare...
- Dar ce, crude nu sunt bune?
- Parinte, oare e bine sa profiti de pe urma greselii unui om? intreaba un enorias pe pastorul bisericii.
- Bineinteles ca nu, ii raspunde acesta.
- Esti sigur?
- Da, fiule, absolut...
- Bine, parinte. In acest caz, ma intrebam daca te-ar deranja sa-mi inapoiezi cei 25$ pe care ti i-am dat dupa nunta anul trecut?!
- Acuzat, recunoasteti ca sunteti vinovat?
- Inca nu, onorata instanta, sa vedem mai intai ce stiu martorii...
De ce sunt ungurii vecini cu romanii?
Pentru ca asa le trebuie!
- Nu stii unde mi-e creionul? il intreaba un functionar pe colegul sau.
- Ba da, dupa ureche.
- Omule, nu-mi complica viata. Dupa care ureche?
- Tati, de ce te-ai casatorit cu mama?
Sotul catre sotie:
- Vezi, pana si copilul e surprins!!!
Un politist, vorbind cu Moartea si notand in carnetel:
- Deci ziceti ca inainte sa intrati in Romania aveati coasa...?
Fiind foarte meticulosi, englezii au statistici pe baza carora pot prezice cati oameni vor muri anul viitor. Pe de alta parte, insa, sicilienii pot sa precizeze si cateva nume...
Unul a cazut de la etajul 10. Dupa un timp a cazut si un smoc de par.
Folosea o lotiune care intarzia caderea parului!
Logica feminina:
- Nu e online, e cu nenorocita aia! / E online, vorbeste cu nenorocita aia!
Bancuri !
MIHAI GRIGORE
[b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-)
Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)