Franta. Un magazin. O doamna timp de mai bine de o ora isi alege o palarie. Vanzatorul ii aduce palarii tot mai multe si mai multe. In sfarsit doamna se hotaraste si spune:
- Cred ca o iau pe aceasta. Va rog sa o impachetati.
Vanzatorul, tacut, pune palaria intr-o cutie.
- Cat trebuie sa achit?
- Nimic, doamna. Ati venit cu ea.
Unui barbat i s-a furat cardul de credit. Nu a depus plangere deoarece hotul cheltuia mai putin decat nevasta-sa.
O socra vrea sa vada daca ginerii o iubesc si daca da, sa-i rasplateasca. Intr-o zi cand ginerele mare vine la ea, se arunca in fantana. Ginerele se duce repede si o scote pe baba din fantana. A doua zi se trezeste in fata casei cu o dacie si un bilet "Bine faci, bine gasesti", semnat mama socra. Dupa un timp vine si ginerele mijlociu, si o salveaza si el. A doua zi se trezeste cu o motocicleta si biletu'. Apoi vine si ginerele mic, o vede in fantana si se grabeste sa o salveze, dar brusc se opreste si se gandeste "Daca lu' fratemiu mare i-a lut o Dacia si lu' fratemiu mijlociu o motocicleta, mie ce o sa-mi ia, o bicicleta"... si o lasa sa moara. A doua zi se trezeste cu un Mercedes in fata casei si un bilet "Bine faci, bine gasesti", semnat: tata socru.
Matrimoniale:
Doresc sa fac cunostinta cu trei-patru domnisoare pentru... o relatie serioasa !
Care este deosebirea între bărbat şi femeie?
Bărbatul aude cu o ureche, iar pe cealaltă iese totul; femeia aude cu ambele urechi, şi totul iese pe gură…
In Biserica se cere femeilor sa poarte un batic in biserica.
Intr-o zi, o domnisoara cu capul descoperit, da sa intre intr-o biserica. Preotul o vede si-i zice ca nu poate intra cu capul descoperit.
Domnisoara revine cu bluza pusa pe cap. Preotul o opreste si-i zice:
- Imi pare rau, dar nu poti sa intri fara sa ai o bluza sau o camasa pe tine.
- Dar, parinte, am un drept divin.
- Da, vad, si nici stangul nu arata prea rau. Dar tot trebuie sa porti o bluza ca sa intri in biserica asta!
Test
1. Alege un număr între 1-9.
2. Înmulţeste cu 3.
3. Adaugă 3.
4. înmulţeşte din nou cu 3.
5. Ai obţinut un număr format din 2 sau 3 cifre.
6. Adună-le. Numărul obţinut va arăta cine este eroul si modelul tău.
Acum mergi în jos.
1.Albert Einstein
2.Audrey Hepburn
3.Barbara Streisand
4.Amadeus Mozart
5.Bill Gates
6.Ghandi
7.Maica Tereza
8.Roger Federer
9.Traian Basescu
10.J.F.Kennedy
...ªtiu, ştiu că are charismă.
Poate într-o zi vei putea să fii şi tu ca el. De ce mustăceşti?
P.S. Nu mai încerca cu alte numere, el este modelul tău, acceptam asta....
O tipă cu o maşină trăsnet într-un service auto. Mecanicul întreabă:
- Ce s-a intamplat?
- Merge aiurea si se opreşte motorul.
Mecanicul deschide capota si găseşte un biletel: “Este o proastă, nu ştie să conducă iar eu n-am de gând să plătesc. Soţul” .
Mecanicul închide capota:
- Ne pare rău, dar nu vă putem ajuta, mergeti la un alt service.
Tipa furioasă:
- La mama dracului, sunteti al şaptelea service care mă refuză!
Un tip cu doua gagici la o terasa, apare chelnerul si intreaba:
- Cu ce va servim?
- O bere la tap si, la caprele astea cate o limonada...;)
In dorinta de a profita de laudatul program "Prima casa", un cuplu de tineri viziteaza un imobil.
Tanara spune admirativ:
- Ceea ce imi place mie cel mai mult e ca vad peste tot dulapuri.
La care, agentul imobiliar precizeaza jenat:
- De fapt astea nu-s dulapuri. Sunt camerele...
Sinucidere
Vierme catre prietena lui:
- Daca nu te impaci cu mine ma arunc in fatza gainii.
**
De la tanguera
In SUA, la emisiunea ,”Vrei să fii milionar" ajung in etapa finala un roman si un evreu. Se fac pariuri, toti se inghesuiesc sa parieze pe evreu, in timp ce pentru roman a pariat doar o persoana, probabil un roman din atatia romani care sunt in aceasta tara. Continuă concursul. La final, cei doi au punctaj egal. In aceasta situatie prezentatorul pune o intrebare decisiva, evreul nu stie si castiga astfel romanul concursul.
Multi oameni au pierdut o gramada de bani in ziua aceea. Un reporter mai frustrat reuseste sa intre in culise si sa-l prinda pe evreu, adresandu-i intrebare:
- Cum va simtiti dupa ce ati distrus sansa celorlalti de a castiga bani si mai ales sansa dumneavoastra de a castiga multi bani?
- Ca un afacerist.
- Cum adica ?
- Ghici cine a pariat pe roman...
Un tata hotaraste sa spuna intotdeauna adevarul cand il intreaba ceva baiatul sau. Totul e frumos si bine pana cand, in timpul unei plimbari se intalnesc cu un "caine cu etaj". Evident copilul il intreaba ce fac cainii acolo. Tatal raspunde: un catel.
Dimineata urmatoare juniorul se scoala mai devreme, intra in camera parintilor si ii gaseste in pat in plina activitate creatoare. La intrebarea lui, taticul ii raspunde:
- Iti facem o surioara.
- Da' nu poti s-o intorci pe mamica? Eu as prefera un catel.
Un baiat aude de la un coleg de scoala ca majoritatea adultilor au cel putin un secret intunecat, motiv pentru care e foarte usor sa-i santajezi spunand “Am aflat tot adevarul”, chiar daca tu n-ai aflat de fapt nimic. Baiatul se hotaraste sa mearga acasa si sa incerce smecheria. Cand este intampinat la usa de mama sa, baiatul ii spune:
- Am aflat tot adevarul!Mama ii da indata 20 de dolari si-l roaga sa nu-i spuna tatalui sau ce-a aflat.
Destul de multumit, baiatul isi asteapta tatal acasa si-l intampina spunandu-i:
- Am aflat tot adevarul!Tatal ii da indata 40 de dolari si-l roaga sa nu-i spuna mamei sale ce-a aflat.
Foarte multumit, a doua zi in drum spre scoala, baiatul intampina postasul cu aceeasi replica. Postasul scapa din maini toate scrisorile, isi deschide bratele si-i spune:
- Atunci hai si imbratiseaza-ti tatal!
:tooth:
Zambeste..maine s-ar putea sa fii stirb..
Suport tehnic:
- Parola dumneavoastra este “a” mic, de la alb, “C” mare de la Cristi, si cifra 8.
Client:
- Mare sau mic?