Eu mi-am retras declaratia data insa cel ce a inaintat cazul catre instanta si a decis ca trebuie deschis un proces penal pentru o cauza civila NU a scos/retras declaratia mea. Eu sunt sora paratului nu am dreptul sa imi retrag declaratia? Cum se mai poate folosi de ea? Eram nervoasa si am scris numai prostii si acum are fratele meu probleme din cauza mea. Ce pot face? Este legal sa pastreze declaratia daca eu am solicitat retragerea ei?
Va multumesc.
Va multumesc inca o data pentru raspuns. Atunci ce pot face? Nu vreau ca din cauza prostiei mele si a faptului ca am fost convinsa de un ... sa sufere fratele meu...cum pot sa retrag declaratia sau ce alta optiune am?
Asa cum v-am mai spus, singura posibilitate pe care o aveti este sa va prezentati in fata instantei de judecata si sa va modificati declaratia data in cursul urmaririi penale.
Abuz de incredere
cris_deo
Buna seara. Am facut o sesizare la politie pt un abuz de incredere , persoana pe care am reclamat-o a fost chemata la politie si si-a insusit fapta adica un ... (vezi toată discuția)