daca esti prins de catre ageenti de paza de la supermarket cu produse neachitate asupra ta si ulteror le achiti si chea]ma politia ce se intampla a fost o prostie ce sa intamplat sa dat declaratie si sa adus la cunostinta ca este cercetat in libertate ,nu stiu nimic despre aceste intamplari si as dori lamuriri sa stiu ce se poate intampl fiind si prima abatere
imi este foarte teama si de aceea pun atatea intrebari, nu stiu cat va dura acest proces. Nu inteleg sistemul si de accea cred ca imi este asa de frica. As dori sa stiu in aproximativ cat timp se solutioneaza cazul?
Tinere domn, ai facut un lucru foarte urat, faptul ca ai furat, dar ai achitat prejudiciul, este foarte bine. Daca nu a fost o suma foarte mare, se va aplica o amenda administrativa. Din cate dosare am vazut, cu astfel de infractiuni,gen furt din magazin, care nu au un prejudiciu insemnat, au fost solutionate cu amenda administrativa. Daca ai fi din Targu Mures, te-as fi ajutat cu placere. Te duci frumos la politie cand te cheama, dai declaratii,si atat. Nu te va duce la procuror, sau poate te va duce si te va speria putin. Daca esti la prima abatere, nu esti recidivist, in proportie de 90% vei primi o amenda administrativa. Succes
Caz similar pt avocat din oficiu la declaratie ce trebuie sa fac , sunt chemata luni la politie pt declaratie mi s-a spus ca nu imi aduc avocat din oficiu desi eu am lasat cerere la politie pt avocat . Ce trebuie sa fac sa beneficiez de avocat din oficiu ?
Furt din magazin
bogdan1989
daca am luat din kaufland in decembrie 2010 niste produse in valoare de 250 ron a venit politia au recuperat toate produsele intacte am fost la politie am dat ... (vezi toată discuția)
Citatie
Ioana925
Buna seara! In cazul in care doresc sa fiu citata telefonic intr-un caz de furt calificat este posibil acest lucru? Mentionez ca furtul calificat se refera la ... (vezi toată discuția)