avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contract de comodat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contract de comodat

Buna ziua!

Datorita faptului ca am 23 de ani, mi-a crescut RCA-ul la masina de la 350lei/an la 1100 lei / an, suma care mi se pare absolut aberanta, avand in vedere faptul ca nu am provocat daune niciodata + cand un sofer neatent mi-a lovit masina, cei de la asigurari au platit doar jumatate din paguba...

M-am gandit la o solutie si anume sa fac un contract de comodat cu o persoana mai invarsta (parinti / unchi etc) . Intrebarea mea este:

In cazul unui contract de comodat, cine plateste impozite/asigurari etc ?
Cel mai recent răspuns: avlad , utilizator 10:48, 22 Iunie 2013
Ok, am inteles...atunci singura solutie este sa trec masina pe altcineva . Multumesc pentru raspunsuri :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietarul mașinii și polițele rca svvs svvs Buna ziua, Am și eu o nelămurire cu privire la polițele RCA, proprietarul mașinii și utilizatorii ei. Anul trecut am achiziționat o mașina, iar ... (vezi toată discuția)
Ce documente sunt necesare pentru scoaterea autovehiculului din tara? CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, am un opel astra, autovehicul pe care il folosesc eu. Masina este inmatriculata pe bunica mea, RCA-ul fiind ~1/4 mai mic decat daca ar fi ... (vezi toată discuția)
Rca sofer, nu proprietar silvia99 silvia99 buna ziua! ce risca un sofer, proprietar de masina, daca incheie polita rca pe numele tatalui sau si nu pe al lui? ce amenda/pnalizare risca daca este prins ... (vezi toată discuția)