am condus fara permis si am avut o alcolemie in aerul expirat de 0,08.acum a fost bagat dosarul la judecator si astept sa ma cheme.in acest moment trebuie sa dau examenul ptr permis si nu stiu ce sa fac.are rost sa mai dau examenul?
puteti obtine permisul de conducere in cursul procesului dar acesta se va anula in cazul unei condamnari.
poate fi chiar in avantajul dvs. daca obtineti permisul in cursul procesului, instanta poate lua in considerare ca ati urmat cursurile unei scoli de soferi si sa dea o pedeapsa cu suspendare.
partea buna a lucrurilor, daca o putem considera asa, este ca dupa un an de la ramanerea definitiva a hotararrii judecatoresti veti putea sustine examen ptr obtinerea unui nou permis de conducere fara a urma iar cursurile unei scoli de soferi.
daca reusiti sa obtineti permisul pana la finalizarea procesului veti putea conduce pana la ramanerea defintiva a hot. judecatoresti.
Dvs nu ati avut carnet niciodata sau carnetul era suspendat?
Dosarul a fost trimis la instanta, aveti termen sau dosarul este la parchet, nu se prea intelege din descrierea dvs.