avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Masura 121
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Masura 121

Oare m-ar putea ajuta cineva sa imi dea un sfat? Ce imi recomandati sa infiintez pentru a accesa masura 121? Mentionez ca locuiesc in mediul urban, insa detin teren in mediul rural, prin urmare, as prefera ceva in agricultura sau o mica ferma de porci.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 22:45, 28 Iunie 2013
@MariaAle prin specificarea facuta privind terenurile, si recomandarea APDRP ati lamurit un fapt esential. Gasiti acum pe site APDRP si in mesajul din topul acestui forum, procedurile si cerintele pentru a dezvolta o activitate dorita. Pentru inceput este necesar a cunoaste toate conditiile de eligibilitate. Recomandarea mea este ca sa le cititi si sa vedeti cum puteti intregi terenurile pe care le aveti, inteleg ca sunt dispersate. Solutia de a mai concesiona sau arenda sau achizitiona teren mi se pare absurda, dar este parerea mea:)
Pentru situatia dvs concreta sugerez sa luati legatura cu persoane avizate, eventual cu Camera Agricola Alba. Pentru suprafete de 20 de ari aveti optiuni destul de limitate.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
@credyram nu intru in polemica cu dvs.
Cititi textul Ghidului solicitantului masurii 121 din care am citat:

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)
As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile, si as dori ajutor cu urmatoarele nelamuriri: inchiriez2012 inchiriez2012 As dori sa infintez o ciupercarie cu fonduri europene nemabursabile...este posibil???Mentionez ca detin ca detin un teren de 800mp si o cladire de 200mp utili. ... (vezi toată discuția)
Firma nou infintata pe masura 121 ant1979 ant1979 Buna seara Pe masura 121 se pot accesa fonduri daca societatea este nou infintata dar cu cod caen, ca domeniu de activitate,agricultura? (vezi toată discuția)