avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Recuperare bani pentru izolare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Recuperare bani pentru izolare termica

Buna ziua,

Suntem o asociatie de 18 proprietari care dorim sa facem izolarea termica a blocului. Exista 3 proprietari care nu sunt de acord invocand suma prea mare. Au fost 4 oferte primite. Intrebare:
- putem demara proiectul cu numai 15 acorduri?
- daca platim noi partea celor 3 care nu sunt de acord, ce acte trebuiesc intocmite in prealabil pentru ca mai tarziu sa-i putem actiona in judecata pentru recuperarea sumelor respective? Und epot gasi exemple de documente?

Mentionez ca unul dintre cei 3 este chiar Presedintele asociatiei.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ANDRU55 , utilizator 12:22, 11 Iulie 2013
@elga50

multumesc pentru raspunsuri. As mai avea o rugaminte: unde pot gasi modele pentru "Contract cadru prestari servicii" cu specific pt reabilitare termica

multumesc.
S-ar putea sa gasiti pe Google....
@elga50

am cautat dar nu am gasit nimic cu specificatie pentru reabilitare termica. As dori sa stiu ce alta documentatie mai este necesara pe langa Contract. Noi avem Proiectul si Devizul de la Primarie (suntem inclusi in Programul Primariei Timisoara din 2009 dar nu sunt fonduri !!!!).
Oricum, m-am uitat peste deviz si sunt trecute o multime de lucrari care nu sunt aplicabile la blocul nostru.
Pentru mine acest gen de lucrare este necunoscut, dar cred ca ar trebui tratat ca oricare alta lucrare, mai ales ca o faceti particular, fara aportul primariei.
Probabil va trebuie ceva avize de urbanism, ca la orice lucrare care afecteaza peisajul.....
In rest deviz, contract, garantie, precizarea termenelor de executie pentru diferite operatiuni, precizarea modului cum se vor face platile, modul cum si de catre cine se face receptia, perioada de garantie etc.
Nu ma pricep, nu am facut asemenea lucrare, poate altii va vor da un raspuns mai destept decat al meu.
Asteptati, va rog!
am cautat. nu am gasit nimic cu specific de reabilitare termica.

poate ma pot ajuta si celilalti utilizatori....

Alte discuții în legătură

Pasi necesari pentru termoizolare bloc (spatiu comun) acio acio Buna ziua, Care sunt pasi, respectiv actele necesare pentru o asociatie de proprietari sa izolezi o scare de bloc (spatiu comun). Sa efectual o asemenea ... (vezi toată discuția)
Reparatii - refuz prezentare deviz lucrari giony giony Buna ziua! Va solicit ajutorul in urmatoarea situatie. Va multumesc anticipat pentru efortul si timpul dvoastra. In urma sedintei Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)