Suntem o asociatie de 18 proprietari care dorim sa facem izolarea termica a blocului. Exista 3 proprietari care nu sunt de acord invocand suma prea mare. Au fost 4 oferte primite. Intrebare:
- putem demara proiectul cu numai 15 acorduri?
- daca platim noi partea celor 3 care nu sunt de acord, ce acte trebuiesc intocmite in prealabil pentru ca mai tarziu sa-i putem actiona in judecata pentru recuperarea sumelor respective? Und epot gasi exemple de documente?
Mentionez ca unul dintre cei 3 este chiar Presedintele asociatiei.
Si noi am facut izolarea termica a blocului dar am procedat la incheierea de contracte,individual,fiecare apartament ,dupa propria hotarire.Bineinteles , majoritatea au fost de acord sa se faca aceasta lucrare dar fiecare a negociat cu firma modalitatea de plata (rate).Au fost si la noi vreo trei proprietari care nu au fost de acord sau nu au putut sa acopere costul acestei operatiuni dar , la intelegere cu firma , pentru un aspect unitar al fatadei , s-a zugravit totul si blocul arata bine astfel ca nu ne expunem eventualelor amenzi de la Primarie.Am evitat in acest fel ajungerea la litigii cu cei care chiar nu au putut sa faca lucrarea.