Vad ca ati inceput mincinosiada...si intreb si eu avem influentarea declartiilor?
Eu zic totusi ca instigarea este absorbita de infractiune...instigarea la marturie mincinoasa nu este infractiune autonoma sa avem concurs (sau exista prin cod :-/...ca au bagat o gramada de care habar n-am ce zic).....nu m-am uitat prin carti zic din amintiri
Daca mama isi ucide copilul nou nascut, inainte de expirarea celor 24 ore de la nastere, neprezentand tulburare psihica si avand discernamant, savarseste infractiunea de:
a-uciderea sau vatamarea fatului
b-omor
c-violente in familie
G.proprie
mirei2012 a scris:
Vad ca ati inceput mincinosiada...si intreb si eu avem influentarea declartiilor?
Eu zic totusi ca instigarea este absorbita de infractiune...instigarea la marturie mincinoasa nu este infractiune autonoma sa avem concurs (sau exista prin cod :-/...ca au bagat o gramada de care habar n-am ce zic).....nu m-am uitat prin carti zic din amintiri
Influentarea decl. zic cert ca nu o avem. Dar amintea U de ea, ca explicatie la grila facuta de mine. Nu stiu ce sa zic, nu-s somitate ca U sa ma tin tare pe grila mea.