avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1164 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

MoonlightCactus a scris:

mirei2012 a scris:

Mi se pare foarte ok...daca vreau sa ma duc la mediere merg singur si nu mai merg la instanta sa-mi exercit dreptul de a fi judecat de o instanta....dreptul de acces la justitie trebuie sa fie si sa ramana neingradit.
Oricum era o alta gaselnita ajutatoare pentru ca unii sa faca niste bani...cum se intampla de 24 de ani incoace...pe rand oferite diferitelor categorii profesionale

Ooo..parca ai avea 100 de ani:D
Perfect de acord.Lasa libertatea.de alegere...

Problema.... daca numai cand avem 100 de ani intelegem lucruri ....slabe sanse sa ne mai salvam;)

Nu ai inteles...
Te exprimasesi ca si cand ai fi trait 10 vieti...Nu conteaza. Spor la invatat!Si nu, nu cred ca maturitatea gandirii e data de numarul anilor, daca insidios asta vroiai sa subliniezi.
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
ContSters319287, utilizator
Spor la treaba!
Mulţumim Ovidiu, spor şi ţie!
Mirei, te-ai luat de mediatori dar vezi că sunt mulţi şi pe forum şi or să-ţi sară în cap :training:
Mai ales acum după decizia CCR...vrei să-şi descarce nervii pe tine? :acute:
Nofacenoname0 a scris:

Mulţumim Ovidiu, spor şi ţie!
Mirei, te-ai luat de mediatori dar vezi că sunt mulţi şi pe forum şi or să-ţi sară în cap :training:
Mai ales acum după decizia CCR...vrei să-şi descarce nervii pe tine? :acute:

Justitiabilii au scapat de o mare frustrare, pe care si eu in aceasta calitate am resimitit o. Recunosc meritele actului de mediere , insa nu cred in implementarea acesteia cu forta, conditionand aceesul la justitie de participarea la sedinta de informare. Decizia CC mi se pare justa.

PS - fain status.
Are cineva un scan după Udroiu pe noile coduri?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)