avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1396 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Moonlight s-a suparat si si-a sters contul ...si tocmai vroiam sa-mi cer scuze daca a inteles ca m-as fi referit la ea...tocmai subliniasem ca e nevoie sa intelegem mai din timp si nu sa asteptam 100 de ani...sensibili mai sunt unii
mirei2012 a scris:

Hellene referitor la ce nu e prevazut in cod...nu-mi bat capul ca n-o sa dea ...nici ei nu stiu prea bine;)

Sper, mirei. Mersi, oricum!

Mersi, Nono! Sa stii ca cea din civil parca e mai uniforma, chiar daca e mai multa. Parerea mea. :)
mirei2012 a scris:

Moonlight s-a suparat si si-a sters contul ...si tocmai vroiam sa-mi cer scuze daca a inteles ca m-as fi referit la ea...tocmai subliniasem ca e nevoie sa intelegem mai din timp si nu sa asteptam 100 de ani...sensibili mai sunt unii

Poate e mediator ;)
Sperăm să revină...pt că avem nevoie de cât mai mulţi participanţi la discuţii, unde-s mulţi puterea creşte. :strong:
mirei2012 a scris:

Eu sper ca nu l-a sters doar pt atat... Cand vorbim prin scris e greu sa transmitem exact ceea ce vream sa spunem. Tb sa fim putin mai toleranti.
Stai Hellene
Eu cand am citit gasisem logica in sensul ca afiseaza instiintarea pentru cand refuza cel citat...a luat cunostinta ca este citat.
Pentru cand refuza alta persoana afiseaza citatia pentru ca nu se poate spune ca l-a instiintat.
Pentru cand nu poate fi gasita persoana afiseaza instiintarea

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)