avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Obligaţia de întreţinere este o obligaţie:
a. de a da
b. strict personală
c. netransmisibilă

Hellene, nu pot să-mi dau cu parerea în legătură cu ce ai întrebat tu, pt că am amestecat procedura de citare din penal cu cea din civil şi am o vărzăraie în cap :sticktongue:
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nofacenoname0 a scris:

Mulţumim Ovidiu, spor şi ţie!
Mirei, te-ai luat de mediatori dar vezi că sunt mulţi şi pe forum şi or să-ţi sară în cap :training:
Mai ales acum după decizia CCR...vrei să-şi descarce nervii pe tine? :acute:

Dau eu semne ca m-as teme?

Nofacenoname0 a scris:

Obligaţia de întreţinere este o obligaţie:
a. de a da
b. strict personală
c. netransmisibilă

Hellene, nu pot să-mi dau cu parerea în legătură cu ce ai întrebat tu, pt că am amestecat procedura din penal cu cea din civil şi am o vărzăraie în cap :sticktongue:

bc
M-astept sa fie o goanga...da nu-mi mai amintesc detalii din februarie

Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
mirei2012, utilizator
Hellene referitor la ce nu e prevazut in cod...nu-mi bat capul ca n-o sa dea ...nici ei nu stiu prea bine;)
mirei2012 a scris:

Eu asta intreb...am editat...daca ala primeste citatia...dar refuza sa semneze ...ce citatie mai afiseaza ?
Am s-o mai bibilesc..

Aici voi retine ca in cod: pune citatia pe usa, face pv, e totul ok.

Dar daca sotul refuza sa primeasca? Codul nu zice nimic.
La fel si cu situatia in care administratorul/portarul nu semneaza/nu primeste citatia. Codul nu zice nimic. :-/

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)