Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Aoleu, aştia de pe FB m-au ameţit cu explicaţiile lor. Avocatnet e club select pe lângă grupul de pe FB :tooth:
Mă lupt cu morile de vânt, gata, nu-mi mai bat capul cu grila aia
Nono, dar art 542 la al 2 vorbeste despre celelalte dr patrimoniale carora li se aplica regulile de la bun mobile...
Păi tocmai, de unde rezultă că drepturilor reale asupra bunurilor mobile nu li se aplică...asta am zis eu
mirei2012 a scris:
De ce nu ai luat a Nono la grila ca mie nu mi se invart rotitele?
N-am luat a pt că nu are importanţă dacă posesorul are contact material cu bunul sau nu...varianta a pare să spună că are dreptul la fructe doar dacă a avut contact material..ceea ce nu e nevoie
Nofacenoname0 a scris:
mirei2012 a scris:
De ce nu ai luat a Nono la grila ca mie nu mi se invart rotitele?
N-am luat a pt că nu are importanţă dacă posesorul are contact material cu bunul sau nu...varianta a pare să spună că are dreptul la fructe doar dacă a avut contact material..ceea ce nu e nevoie
Pai i se cuvin sau nu fructele civile daca posesia nu s-a exercitat in corpore alieno (adica posesia s-a exercitat in propria persoana)?
:slap:
Hellene, la alin 2 eu văzusem ,,personale,, în loc de patrimoniale :oops:
Am râs de elucubraţiile unora de pe FB şi desigur că trebuia să o păţesc şi eu, e o regula nescrisă asta :sticktongue: