Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
mirei2012 a scris:
Ice Hellene a scris:
Nofacenoname0 a scris:
:slap:
Hellene, la alin 2 eu văzusem ,,personale,, în loc de patrimoniale :oops:
Am râs de elucubraţiile unora de pe FB şi desigur că trebuia să o păţesc şi eu, e o regula nescrisă asta :sticktongue:
No problem! ;) Ideea e ca mi-e din ce in ce mai frica de parerile lui Boroi.
Hellene eu am vrut sa urmaresc conferinta pe civil...si se exprima GB...sincer nu m-a impresionat deloc...chiar deloc...lipsit complet de carisma si discurs...ceea ce nu pot spune despre ”dusmanul” meu de clasa MU:tooth:
Serios? Eu i-am văzut chiar pe dos...îmi place la nebunie cum explică GB şi eu zic că are şi carismă
În schimb, Udroiu mi s-a părut un roboţel băgat în priză care mi-a făcut capul calendar
Streteanu însă mi se pare cel mai bun profesor, are un stil de a explica formidabil...toate par atât de simple şi logice când le spune el
In materia gestiunii de afaceri:
a) mostenitorii gerantului care cunosc gestiunea de afaceri sunt tinuti sa continue afacerile incepute de acesta din urma, in aceleasi conditii ca si gerantul
b) atunci cand gerantul actioneaza in nume propriu, tertii cu care a contractat nu se pot regresa in niciun caz impotriva geratului
c) atunci cand actioneaza in numele geratului, gerantul nu este tinut fata de tertii cu care a contractat decat daca geratul este obligat fata de acestia
In materia gestiunii de afaceri:
a) mostenitorii gerantului care cunosc gestiunea de afaceri sunt tinuti sa continue afacerile incepute de acesta din urma, in aceleasi conditii ca si gerantul
b) atunci cand gerantul actioneaza in nume propriu, tertii cu care a contractat nu se pot regresa in niciun caz impotriva geratului
c) atunci cand actioneaza in numele geratului, gerantul nu este tinut fata de tertii cu care a contractat decat daca geratul este obligat fata de acestia