avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
Bine ca tu iti aminteai ceva...eu nimic!! :tooth:

a) la grila
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
cristian i a scris:

in cazul in care pt o infractiune concurenta a fost aplicata pedeapsa inchisorii ,iar pt cealalta pedeapsa amenzii

a.este obligatorie aplicarea in integralitate a pedepsei amenzii pe langa pedeapsa inchisorii
b.pedeapsa amenzii poate fi adaugata in totalitate pe langa pedeapsa inchisorii
c.ped amenzii poate fi adaugata in parte pe langa ped inchisorii

a
Dom procuror vino cu raspunsul ca numai noi bantuim pe aici...ca n-o sa pot dormi daca nu stiu raspunsul :tooth:
Ultima modificare: Marți, 13 Mai 2014
mirei2012, utilizator
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

in cazul in care pt o infractiune concurenta a fost aplicata pedeapsa inchisorii ,iar pt cealalta pedeapsa amenzii

a.este obligatorie aplicarea in integralitate a pedepsei amenzii pe langa pedeapsa inchisorii
b.pedeapsa amenzii poate fi adaugata in totalitate pe langa pedeapsa inchisorii
c.ped amenzii poate fi adaugata in parte pe langa ped inchisorii

a

rasp corect a
nu ma mai joc......MU vad ca e ,,pantaloni scurti,,pt tine:(
cristian i a scris:

noapte buna!

Vedeti de ce ma enereveaza ca nu citez grila? Si eu dadusem raspunsul... De-acum citez grila si gata. Nb!
neata!

1. dreptul de proprietate privata:
a) care are ca titular statul sau o unitate adm- teritoriala nu poate fi grevat cu sarcini sau drepturi reale, afara de exceptiile expres prevazute de lege
b) este un drept real cu subiect pasiv nedeterminat
c) este imprescriptibil si insesizabil, daca are ca titular o persoana juridica de drept public

2.Contractul de concesiune:
a) trebuie incheiat in forma autentica sub sanctiunea nulitatii absolute
b) poate fi denuntat unilateral de catre concesionar, daca interesul national sau local impune incetarea contractului
c) are caracter intuitu personae

3. Daca pretul nu este sincer, in cazul ctr.de v-cumparare:
a.) vanzarea cumpararea.e anulabila
b.)ctr e lovit de nulitate absoluta
c.)nu e afectata validitatea vanzarii cumpararii

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)