avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
nu pot sa rasp la mesaje pt ca nu am activat contul si am probleme cu adresa de mail. o sa incerc sa remediez problema. unele grile sunt de pe forum din trecut. recitesc forumul si postez unele grile care mi se pare ca ar trebui aduse in atentia tuturor.

grila zice ca daca evitiunea este pe cale sa se produca tu ca vanzator ce tb sa faci? eu zic ca ar trebui sa te abtii-obl de a face. practic daca te abtii nu mai ajungi la o obligatie de a nu face. nu stiu cum explic ca sa se inteleaga cum privesc eu problema. eu asa am incercat sa o retin.
cristian i a scris:

da.
ce nu mai e de actualitate?:O

Intrebam si eu sa ma asigur :)))
Poate avem vreo supriza in 25 iunie, cand se afiseaza tematica oficiala, ca mai introduc institutii noi in tematica :)))
elennaaapop a scris:

nu pot sa rasp la mesaje pt ca nu am activat contul si am probleme cu adresa de mail. o sa incerc sa remediez problema. unele grile sunt de pe forum din trecut. recitesc forumul si postez unele grile care mi se pare ca ar trebui aduse in atentia tuturor.

grila zice ca daca evitiunea este pe cale sa se produca tu ca vanzator ce tb sa faci? eu zic ca ar trebui sa te abtii-obl de a face. practic daca te abtii nu mai ajungi la o obligatie de a nu face. nu stiu cum explic ca sa se inteleaga cum privesc eu problema. eu asa am incercat sa o retin.

Nu e problema. ;)
Eu stiu ca atunci cand te abtii inseamna ca nu faci ceva care sa afecteze dr celuilalt... Abtinerea face parte din obligatia de a nu face.

M-am uitat acum intr-un tratat de-al lui Hamangiu si chiar da exemplu la obligatia de a nu face "oblig pe care o are vanzatorul de a nu tulbura posesia cumparatorului." Deci, chiar nu stiu ce sa mai zic.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
cand cel de-al 2-lea termen al recidivei postcondamnatorii consta intr-un concurs de infractiuni pt sanctionarea recidivei se aplica

a.mai intai pedeapsa potrivit regulilor de la concursul de infractiuni pt cel de-al 2-lea termen ,iar apoi pedeapsa rezultanta potrivit regulilor de la recidiva
b.mai intai pedeapsa pt fiecare infractiune potrivit regulilor de la recidiva ,iar apoi pedeapsa rezult potrivit reg de la concursul de infr
c.regulile de la recidiva,inaintea celor de la concurs,numai dc una dintre infractiunile concurente savarsite este evadarea

cand cel de-al 2-lea termen al recidivei postcondamnatorii consta intr-un concurs de infractiuni pt sanctionarea recidivei se aplica

a.mai intai pedeapsa potrivit regulilor de la concursul de infractiuni pt cel de-al 2-lea termen ,iar apoi pedeapsa rezultanta potrivit regulilor de la recidiva

asa stiam si eu Hellene pana sa intalnesc grila. dar dupa ce a fost indelung dezbatuta pe forum, am ajuns la concluzia ca daca te abtii esti pe taramul unei obl de a face.
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
elennaaapop, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)