avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
adi_09 a scris:

cristian i a scris:

da.
ce nu mai e de actualitate?:O

Intrebam si eu sa ma asigur :)))
Poate avem vreo supriza in 25 iunie, cand se afiseaza tematica oficiala, ca mai introduc institutii noi in tematica :)))

nu speria lumea ......vrei sa-mi sara inima .....nu iti ajung doua coduri noi?pen/pr si o jum de pr civila ca ma nervez acum pe tine...eeeee....:foottap:
elennaaapop a scris:

cand cel de-al 2-lea termen al recidivei postcondamnatorii consta intr-un concurs de infractiuni pt sanctionarea recidivei se aplica

a.mai intai pedeapsa potrivit regulilor de la concursul de infractiuni pt cel de-al 2-lea termen ,iar apoi pedeapsa rezultanta potrivit regulilor de la recidiva

asa stiam si eu Hellene pana sa intalnesc grila. dar dupa ce a fost indelung dezbatuta pe forum, am ajuns la concluzia ca daca te abtii esti pe taramul unei obl de a face.

rasp corect a
Atunci, cum definim obligatia de a nu face? Toate definitiile cuprind abtinerea. La ce pagina e dezaterea asta? Eu nu prea sunt de acord... Grila cui ii apartine?

obligaţia de a nu face = îndatorirea debitorului unui raport juridic de a se abţine de la săvârşirea unuia sau mai multor acte sau fapte determinate. îndeplinirea unei asemenea obligaţii negative nu trebuie dovedită, fiind în sarcina creditorului să probeze - dacă este cazul - faptul pozitiv care învederează încălcarea obligaţiei.

Detalii: [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
În ultima vreme, când intru pe forumul acesta, rămând şocat de câte ceva, pt că eram sigur că ştiu o treabă şi poc...mi-o iau peste bot că de fapt e altfel :))

Acuma dacă voi vreţi să-mi spuneţi că abţinerea e obligaţie de a face, apăi chiar că îmi iau câmpii şi mă fac preot :rofl:

Eu zic să nu schimbăm sensul în care se învârte pământul din cauza unei grile..:P
Ultima modificare: Miercuri, 14 Mai 2014
Nofacenoname0, utilizator
Nono, eu sunt si mai socata...
Apropo de socuri, care crezi ca e actul de sesizare a inst in situatia art 341 al 7 pct 2 lit c? Plangerea sau incheierea?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)