avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2014
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2014

Subiect deschis pentru cei care vor sustine concursul de admitere la INM in august 2014.
mirei2012 a scris:

cristian i a scris:

tentativa idonee perfecta este posibila la infr de

a.omor calificat
b.marturie mincinoasa
c.act sexual cu un minor

a

rasp corect a
Total de acord. Insa nu inseamna ca exclud din prima interogatoriul in privinta pers cu cap de exercitiu restransa. Ca ulterior instanta apreciaza ca e un act nefavorabil, e altceva. Ideea e ca se poate. Daca instanta e de acord si interogatoriul ii va profita? Poate a cumparat o masina cu singurii bani lasati mostenire, iar vanzatorul vrea masina inapoi din varii motive, sa zicem ca e vb despre o eroare esentiala. Minorul raspunde la interogatoriu, iar instanta apreciaza ca banii cash sunt cu mult mai bineveniti pt minor decat o masina, poate pt plata studiilor. Nu stiu daca e cel mai stralucit exemplu, dar ca idee.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
Ice Hellene, utilizator
nu asta este scopul interogatoriului.

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Daca tu crezi ca eu nu stiu ca scopul interogatoriului este marturisirea, eu ma opresc aici. Exemplul nu l-am dezvoltat, dar se putea intui ceea ce vreau sa subliniez. Fiecare cu parerea lui. Spor in continuare.
[ link extern ]

Am gasit si o confirmare. La pct 4.2 ultimul paragraf spune expres ca pot fi chemati la interogatoriu. Mi se pare si normal atata timp cat pot sta personal in instanta.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Examen barou silvianna silvianna Buna ziua! ma poate ajuta si pe mine cineva cu o informatie? vreau sa stiu pot invata dupa urmatoarele carti pentru examenul de Barou: 1.\" INSTITUTII DE DREPT ... (vezi toată discuția)