Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
In caz de imposibilitate a executarii contractului:
a) cred pus in intarziere preia riscul contractului si nu se poate libera nici in caz de producere a cazului fortuit, chiar daca ar dovedi ca bunul ar fi pierit si daca obligatia ar fi fost exec la timp
b) daca imposibilitatea de executare este temporara cred nu poate suspenda executarea propriilor obligatii
c) at cand imposib este totala di definitiva si priveste o obl contractuala importanta contractul este desfiintat de plin drept fara nicio notificare exact din mom producerii even fortuit
mirei2012 a scris:
In caz de imposibilitate a executarii contractului:
a) cred pus in intarziere preia riscul contractului si nu se poate libera nici in caz de producere a cazului fortuit, chiar daca ar dovedi ca bunul ar fi pierit si daca obligatia ar fi fost exec la timp
b) daca imposibilitatea de executare este temporara cred nu poate suspenda executarea propriilor obligatii
c) at cand imposib este totala di definitiva si priveste o obl contractuala importanta contractul este desfiintat de plin drept fara nicio notificare exact din mom producerii even fortuit
ac si eu
tentativa idonee perfecta este posibila la infr de
a.omor calificat
b.marturie mincinoasa
c.act sexual cu un minor
In conditiile in care poate renunta la drept sau la judecata cu autorizarea necesara, nu vad problema de a participa la interogatoriu cu respectarea acelorasi conditii. E un act de disppzitie pt care are nevoie de autorizare. Eu raman la aceasta parere.