Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pr pen: hotararea tb pronuntata in maxim 30 zile de la inchiderea dezbaterilor? E un term de recomandare?
In civil nu exista vreo limita de genul, nu? Oricum e term relativ, nu atrage decat o eventuala sanct disciplinara.
Deci in cazul art 287, daca avem continutul de la lit a, c si f, de ex, avem concurs? E grila pe noul cod?
F interesant, iti dai seama ca eu m-am gandit la infr continuata cand se sav prin contin alternative... :)
Ice Hellene a scris:
Pr pen: hotararea tb pronuntata in maxim 30 zile de la inchiderea dezbaterilor? E un term de recomandare?
In civil nu exista vreo limita de genul, nu? Oricum e term relativ, nu atrage decat o eventuala sanct disciplinara.
-hot se pron in ziua in care au avut loc dezbat sau la o data ulterioara ,dar nu mai tarziu de 15 zile de la inchiderea dezbat
-cand raportat la complexitatea cauzei,deliberarea si pron nu pot avea loc in term de 15 zile de la inchid dezb,instanta poate amana pron o sg data pt cel mult 15 zile
-redactarea hot are loc ulterior pron,in cel mult 30 de zile de la pron
cred ca vorbim de term de recomand